Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Στημένες Είναι Οι Περισσότερες Audition Που Διεξάγουν Ορισμένα Νυχτερινά Κέντρα ( Μπουζούκια )


Το σημερινό ζήτημα που αποφασίσαμε να αναλύσουμε μέσα από το Patra Gossip News .Gr είναι κάπως λεπτό και χρειάζεται ιδιαίτερης μεταχείρισης . Όσοι ασχολούνται με το καλλιτεχνικό χώρο και ιδιαίτερα με τον τομέα που καλύπτει το τραγούδι , σίγουρα θα ξέρουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει η λέξη Auditions . 

Θεωρητικός σκοπός της προαναφερόμενης διαδικασίας είναι  η ανάδειξη και η προβολή νέων καλλιτεχνών οι οποίοι ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες . Τουλάχιστον αυτό ισχύει μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αφού στην πράξη τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα κατά μεγάλο βαθμό . Συγκεκριμένα κατά καιρούς παρατηρούμε τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και των υπόλοιπων πόλεων να καθορίσουν την διεξαγωγή audition προκειμένου να επιλέξουν ένα με δύο νεαρά παιδιά , οι οποίοι θα πλαισιώνουν την λεγόμενη φίρμα της μαρκίζας . Εάν βάλετε λίγο το μυαλό σας θα παρατηρήσετε πως κατά πολύ περίεργη σύμπτωση , η πλειοψηφία των ατόμων που αναδεικνύονται από τέτοιες διαδικασίες είναι γυναικείες παρουσίες , οι οποίες μπορεί να μειονεκτούν από φωνητικές ερμηνείες , όμως υπερτερούν σε σωματικά προσόντα .


Και βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις το θέμα δεν σταματάει μόνο εδώ , αφού οι περισσότερες από τις προλεγόμενες " τραγουδίστριες " επισυνάπτουν ερωτική σχέση είτε με τον ιδιοκτήτη , είτε με τον τραγουδιστή είτε με τον μαέστρο και πάει λέγοντας το θέμα . Ένας άλλος παράγοντας που δεν το αναλύσαμε και παίζει καταλυτικό ρόλο αφορά το θέμα των δημοσίων σχέσεων , του managment , εάν είσαι συστημένος κάποιου κτλ  .. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: