Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ SHOW BIZZ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ STAVENTO & ΠΑΟΛΑ

Και για τις δυο πλευρές ξέρουμε και γνωρίζουμε αρκετά στοιχεία γ αυτούς . Ο μεν ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ένα αρκετά δημοφιλές πρόσωπο της επιχειρηματικής ζωής της Πάτρας , αφού είναι συνιδιοκτήτης του Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) , του Bijoux Just Clubbing , του Sea Through ( Περιοχή του Ρίου ) καθώς επίσης και του Dream City που αναμένετε να ανοίξει τις πόρτες του , περίπου Οκτώβρη μήνα . Πάντως δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία με το κυριότερο ατού του , τα Social media και ειδικά τα post που κοινοποιεί στο προσωπικό του profil στο Χώρο κοινωνικής δικτύωσης του facebook .


Αναμφίβολα αποτελεί τον Πατρινό εκείνο ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώνει τα περισσότερα like και coment σε κάθε τι που ανεβάζει , απέχοντας απόσταση χιλιομέτρων από τον δεύτερον . Συνήθως το περιεχόμενο των αναρτήσεων του είναι χιουμοριστικό , περιλαμβάνοντας πάντοτε το στοιχείο του αυτοσαρκσμού , αλλά όποτε κάτι δεν του αρέσει , δεν χάνει την ευκαιρία να τα χώσει . Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί το τελευταίο post του , στο οποίο τα βάζει η καλύτερα << ΠΗΔΑΕΙ >> όλους εκείνους που ποστάρουν και ξαναποστάρουν την έκφραση από το τραγούδι <<  ΠΗΔΑΩ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ >> και <<  ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ >> την οποία απολαύσαμε στα βραδεία Mad  . 



Το μόνο που απομένει είναι η απάντηση ( τοποθέτηση ) των Stavento και της Πάολα Φωκά σχετικά με το όλο συμβάν που έχει δημιουργηθεί , η οποία ίσως οδηγήσει στην νέα κόντρα της εγχώριας Show bizz .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ POST ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ PROFIL ΣΤΟ FACEBOOK ... !!!


οποιος ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ το:

<< ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ >>

και 
<< ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ >>
....θα τον << ΠΗΔΗΞΩ >> εγω στα ΑΛΗΘΕΙΑ ....
και οχι στα << ΚΥΜΑΤΑ >>....
.........ελεος:p

Δεν υπάρχουν σχόλια: