Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ >> . ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΑ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ PATRA GOSSIP NEWS .GR ... !!!



PATRA GOSSIP NEWS .GR : Γιάννη Τσίλη ας ξεκινήσουμε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης συνέντευξης , αναφέροντας μας ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την  νέα σου δισκογραφική  δουλεία , η οποία σημειώνει αξιόλογους ανοδικούς ρυθμούς και ειδικότερα το τραγούδι με τίτλο <<  ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ >> έχει είδη ξεχωρίσει .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Καταρχάς οφείλω να σας αναφέρω σε πρώτο επίπεδο πως το συγκεκριμένο τραγούδι , που κάνατε λόγο και εσείς , η στίχοι είναι του Άρη Παναγιωτόπουλου , ενώ η μουσική σύνθεση του Γιώργου Γιαννακόπουλου ... Έχει κυκλορήσει περίπου πριν 20 μέρες και μέχρι στιγμής δόξα σόι ο θεός , φαίνεται πως αρέσει αρκετά στον κόσμο , έχοντας φτάσει είδη τους 3600 viewers στο youtube . Σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο από πριν , απλός έτυχε να γνωρίσω μια μέρα τον Γιώργο και έτσι προέκυψε η εν λόγω συνεργασία . 


PATRA GOSSIP NEWS .GR : Έχουν προγραμματιστεί στο να πραγματοποιηθούν ορισμένα live για να περαιτέρω προώθηση ( το λεγόμενο promotion ) του κομματιού ... ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Σαφώς και θα γίνουν κάποιες εμφανήσις , ανά την Ελλάδα , αφού κατά την προσωπική μου άποψη το live αποτελεί το βασικό κλειδί για να κερδίσεις την καλλιτεχνική καρδιά αυτουνού που θα μπει στην διαδικασία να έρθει να σε ακούσει . Στον σημείο αυτό λόγο της ευκαιρίας που μου δίνεται θα ήθελα να πω ότι στα μέσα Σεπτέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει το max - single το οποίο θα περιλαμβάνει 4-5 κομμάτια .

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Και αφού τελείωσε το κομμάτι που αφορά την νέα σου δισκογραφική δουλειά  , Γιάννη θεωρούμε ότι έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή , προκειμένου να μας αναφέρεις κάποια βιογραφικά στοιχεία , ώστε και ο κόσμος που δεν γνωρίζει  αναλυτικά στοιχεία , να έχει την ευκαιρία να ξεδιαλύνει τις επικείμενες αμφιβολίες τους .



ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Να σας αναφέρω καταρχάς ότι από το 1986 , δηλαδή από ηλικία μόλις 10 ετών άρχισα δειλά δειλά την ενασχόληση μου με το χώρο του τραγουδιού . Πρώτο νυχτερινό κέντρο που εργάστηκα ήταν στην πόλη της Κορίνθου , ενώ αργότερα είχα τη  ευκαιρία στο να συνευρεθώ καλλιτεχνικά με ονόματα όμως η Άντζελα Δημητρίου , Θέμης Αδαμαντίδης , Θάνος Καλλίρης , Κατερίνα Στανίση ... Από κέντρα νυχτερινής εστίασης ξεχωρίζω ιδιαίτερα το vip skyladiko . 

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω και κάποια άλλα στοιχεία ( παραμέτρους ) στην μέχρι τώρα καλλιτεχνική μου πορεία , αυτά θα ήταν : 
  • Στην τηλεοπτική εκπομπή της Σεμίνας Διγενή μέσα από την Net World συμμετείχα σε 22 εκπομπές
  • Στη Πάτρα ήρθα το 2007 και ξεκίνησα να εμφανίζομαι στο Χάραμα , μέχρι και το 2009 
  • Μετέπειτο μουσικό μου στέκι ήταν η Ακτή Δυμαίων 
  • Ενώ από πέρσι μέχρι και σήμερα μπορούσατε να με απολαύστε live μέσα από την εναλλακτική μουσική σκηνή του Metropolis  
PATRA GOSSIP NEWS .GR : Πλέον δεν ανήκεις στο club των ελεύθερων , αφού είδη διανύεις τον έγγαμο βίο . Πως θα χαρακτηρίζιες την συγκεκριμένη εμπιρεία για σένα ... ?



ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Κάθε αρχή και δύσκολη ... Χαχαχα ( Γέλια ) .  Το περασμένο Σεπτέμβρη μαζί με τη σύντροφο μου πήραμε από κοινού την απόφαση στο να κάνουμε το παρακάτω βήμα και να δεθούμε με τους δεσμούς του γάμου . Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο και μέχρι στιγμής περνάμε πάρα πολύ ωραία , κάνοντας ο καθένας μας τις δικές του παραχωρήσεις . Πάντως ο ερχομός  του παιδιού μας θα έλεγα ότι αποτέλεσε την ολοκλήρωση της ευτυχίας μας ... Σίγουρα μια ανεπανάληπτη  εμπιρεία η οποία σαφώς και δεν μπορεί να περιγραφτεί μέσα σε 2-3 γραμμές .

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Πως θα χαρακτήριζες τον  συνδυασμό καριέρας - οικογένειας ...?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗ : Ακούω πολλούς συναδέλφους μου,  που υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται από δύσκολο έως σε αδύνατο σημείο . Από την μεριά μου σαφώς και δεν είμαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης άποψης , αφού λόγο ότι εργάζομαι σχετικά λίγες μέρες , αυτό μου δίνει την ευκαιρία στο να περνάω αρκετές ώρες μαζί με την οικογένεια μου ... Τώρα ο  καθένας πως το βλέπει 



PATRA GOSSIP NEWS .GR : Από το χώρο του τραγουδιού έχεις καταφέρει να διατηρείς φιλικές σχέσεις με άλλους συνάδελφους σου ..?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Σαφώς και διατηρώ φιλικές σχέσεις με αρκετούς συνάδελφους του χώρου και αν θα έπρεπε να επιλέξω ορισμένους από αυτούς θα σας έλεγα τον Άκη Δείξιμο , τον Στέλιο Αραμπατζή , κτλ

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Γιάννη ποια είναι η σχέση σου , με τις λεγόμενες " Πισώπλατες Μαχαιριές " ..?

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Ωραία ερώτηση , θα την έκρινα ως πολύ έυστοχη .... Από κει και πέρα θεωρώ και ευελπιστώ πως η σχέση που διατηρώ σαν Γιάννης Τσίλης δεν είναι και η καλύτερη , εκτός και αν έκανα λάθος υπολογισμούς  .. Χαχαχα ( γέλια ) . Όπως σε όλους τους κλάδους και τομείς που δραστηριοποιείται κάποιος , έτσι και στο χώρο του τραγουδιού σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις που θα βρεθούν ορισμένοι άνθρωποι να κάνουν τα πάντα , οτιδήποτε περνάει απο το χέρι τους προκειμένου να σταθούν εμπόδιο στην μετέπειτα καριέρα σου . Ποτέ δεν έμπαινα καν στην διαδικασία να κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια περιστατικά , αλλά προτιμούσα να κοιτάω μόνο μπροστά και μόνο .



PATRA GOSSIP NEWS .GR : Στα τόσα χρόνια που τραγουδάς  θεωρείς ότι έχεις βγάλει αξιόλογα χρήματα..?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Δεν το κρύβω ότι σαφώς και έχω βγάλει αρκετά χρήματα , ειδικά τα παλιότερα χρόνια που ο Έλληνας βιώνε καλύτερες οικονομικές μέρες . Όχι μόνο εγώ αλλά και η πλειοψηφία των συναδέλφων μου , είχαν την δυνατότητα να εργάζονται 5ήμερα και 6ήμερα και σαφώς και τα νυχτοκάματα ήταν πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .. Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν , αφού παρατηρούμε ότι και τα μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας έχουν μειώσει της εμφανίσεις τους , κυρίως το Παρασκευοσάββατα ... Από κει και πέρα θα μπορούσα να πω ότι χρήματα βρέθηκαν στα χέρια μου , αλλά έτσι όπως ήρθαν έφυγαν λόγο κακής διαχείρισης 

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό στοιχείο σου , το λεγόμενο ατού ... ?

ΓIΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Δεν θέλω να σας απαντήσω κλασικά λέγοντας σας η φωνή μου , αλλά θα διαφοροποιηθώ και θα αναφέρω το χαμόγελο μου , διότι αρκούν μόλις 5 λεπτά να με δει κάποιος/α να τραγουδάω πάνω στην πίστα , προκειμένου να καταλάβει πως το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό αποτελεί το πιο βασικό γνώρισμα ( στοιχείο ) που διαθέτω εκ γεννητής μου .



PATRA GOSSIP NEWS .GR : Ολοκληρώνοντας την συγκεκριμένη συνέντευξη Γιάννη Τσίλη θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την αμεσότητα των απαντήσεων σου και τέλος ποιες είναι οι βλέψεις ( στόχοι ) σου για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου και γενικότερα για το μέλλον ...?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ : Αντίστοιχα και εγώ απο τη μεριά μου οφείλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ σαν Patra Gossip News .Gr και μεμονωμένα εσένα Ηλία Τσίπα για την στήριξη που δείχνεις προς το πρόσωπο μου . Τώρα όσο αφορά το άλλο σκέλος της ερώτησης σας , θέλω και επιθυμώ πάρα πολύ όλος ο κόσμος να έχεi την υγεία του , να καταφέρουμε σαν χώρα να βγούμε απο το συγκεκριμένο λήθαργο που έχουμε περιέλθει  και πιο προσωπικά να καταφέρω κυκλοφορήσω μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά .









Δεν υπάρχουν σχόλια: