Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο ΑΤΥΠΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ PATRA GOSSIP NEWS .GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ … !!!


Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του Patra Gossip News .Gr και παρόλα αυτά ποτέ μα ποτέ δεν μπήκαμε καν στην διαδικασία να ασχοληθούμε με τους λεγόμενους άλλους .


Όταν ακόμη και οι << εχθροί >> σου φτάνουν στο σημείο να αναδημοσιεύουν θέματα για τα οποία μας χλεύαζαν , σίγουρα αυτό αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση … Αντίθετα προσωπική θέση του συγκεκριμένου blog ήταν , είναι και θα συνεχίζει να παραμένει να κρατάμε χαμηλούς τόνους . Καλύτερα όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή , κάνοντας έναν άτυπο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας μας … Πριν από 7-8 περίπου μήνες που φτιάχτηκε το προαναφερόμενο μέσο δικτυακής ενημέρωσης , πήρα προσωπικά την απόφαση σαν Τσίπας Ηλίας η θεματολογία μας να επικεντρωθεί στο lifestyle ρεπορτάζ , δίνοντας μεγαλύτερη βάση ώστε η προέλευση των θεμάτων να προέρχεται από την πόλη της Πάτρας .

 

Ο κόσμος δίχως καμία αμφιβολία περνάει πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα , διανύοντας την χειρότερη περίοδο για τον μέσο Έλληνα μετά την μεταπολίτευση . Μνημόνεια , απολύσεις , λουκέτα , χαράτσια , ανεργία μας βομβαρδίζουν σε καθημερνή βάση από την πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε της χώρας , αυξάνοντας παράλληλα ακόμη περισσότερο το κλίμα της αβεβαιότητας και του φόβου που μας έχει κυριέψει σαν λαός … Έτσι λοιπόν το Patra Gossip News .Gr προτίμησε να ακολουθήσει μια εναλλακτική μορφή life style ενημέρωσης , αντιμετωπίζοντας τα περισσότερα ζητήματα με περίσσια δόση χούμιορ και αυτοσαρκασμού .



Αν και υπήρχαν ακόμη και οι περιπτώσεις εκείνες που ορισμένα άτομα προσπάθησαν να προωθήσουν και να επιβάλουν την τακτική των απειλών και του εκφοβισμού , παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι την πορεία μας , αφού αν ρωτήσουμε τους Πατρινούς πολίτες << Τι Κάνει Νιάου Νιάου Στα Κεραμίδια >> σαφώς και θα σας απαντήσουν .



Hot κορίτσια της Πάτρας , αποκλειστικές συνεντέυξεις (Νικηφόρος – Βαλάντης – Λάμπης Λιβιεράτος – Γιάννης Τάσσιος – Σάσα Μπάστα – Rec – Βασίλης Φωτάκης καθώς και πολλοί άλλοι), quizz ήταν μόνο ορισμένες από τις στήλες εκείνες οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις του Παρινού κοινού, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση του. Επίσης μέσα από το ένθετο « Tsiaps Hlias Blog » εκφράσαμε την άποψη μας , περί ποικίλης ύλης , από τα πιο light θέματα ( όπως το facebook post - Like ) μέχρι και σε αποκαλυπτικές πληροφορίες που αφορούν την νυχτερινή διασκέδαση της Αχαϊκής πρωτεύουσας .



Ειδικότερα πολύ νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλον σας ανακοίνωσα προσωπικά ότι το Dream City από τον ερχόμενο χειμώνα θα μετακόμιζε στα δικά μας <<  λημέρια >> , ότι το BaraBara θα μεταφερόταν από την περιοχή των Υψηλών Αλωνιών , ότι η Pariziana Summer θα σταματούσε την λειτουργία του , μόλις 1 μήνα από την επίσημη έναρξη … Επίσης ότι το Sea Through θα περιελάμβανε εξωτερική μπάρα , ότι το πρώην Villa Mercedes Rio θα μετατρεπόταν σε Rio By Night , καθώς και για την  επικείμενη αποχώρηση του Λάμπη Λιβιεράτου με αντικαταστάτη του τον Πατρινό τραγουδιστή Σπύρο Πανταζόπουλο …  Αποκλειστικές φώτο τόσο από το Bamboo club όσο και από το Rio By Night την περίοδο της ανακαίνισης και της προετοιμασίας  τους , συνθέτουν το όλο πάζλ … Και για να μην ξεχνιόμαστε είδη σας έχουμε πληροφορήσει για τις αλλαγές που θα περιέλθουν στο Glamour Café ( Ψηλά Αλώνια ) ,στο Big Ben ( Αγίου Νικολάου ) , την ανακαίνιση του Redondo Magenda , τα ανεπανάληπτα event που ακολουθούν στο Bijoux Just Clubbing καθώς και την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ του κέντρου νυχτερινής εστίασης Romeo + με την Μίνα Ευαγγέλου , τον Αντρέα Κούφη ,τον Σπύρο Νιάχο καθώς και με ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο θα κοσμεί την πόλη μας . Είδη δυο μήνες πριν σας είχαμε ανακοινώσει όλα τα μεγάλα ονόματα που θα πατήσουν το πόδι τους στο Volcano .



Πάντως επειδή δεν μας αρέσει να γλύφουμε αυτιά , όποτε χρειάστηκε σκληρύναμε την στάση μας , με αποκορύφωμα την έντονη κριτική που ασκήσαμε προς τις εκάστοτε διευθύνσεις των νυχτερινών καταστημάτων , προκειμένου να προσαρμόσουν την τιμολογιακή τους πολιτική …. Φυσικά προς τα κάτω . Άρθρο που είχε δημοσιευτεί και στην εβδομαδιαία ανεξάρτητη εφημερίδα « Κόσμος Της Πάτρας « , όπως και στο dete.gr Το έργο μας σαφώς και είχε κριθεί ως πάρα πολύ δύσκολο ,αφού επιλέξαμε να ασχοληθούμε με θέματα τα οποία μπορεί στην Αθήνα και την συμπρωτεύουσα να θεωρούνται ως αποδεκτά , όμως στα στενά πλαίσια της συγκεκριμένης πόλης που ζούμε ακόμη συνεχίζουν να διατηρούν την ταμπέλα της ενοχοποίησης και του ταμπού .



























 



Δεν υπάρχουν σχόλια: