Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

NELLY NANESSA : Αποκλειστική Φωτογράφηση & Δηλώσεις Απο Την Πιο Sexy Εν Ενεργεία Παρουσία Της Ρουμανίας

Σαφώς και την Nelly Vanessa ( Facebook ) τη θυμόσαστε όλοι σας , αφού η συμμετοχή της στο Reality  του Greek Idol δεν είχε περάσει ως απαρατήρητη .. Μάλιστα το εντελώς αντίθετο , αμέσως σας είχε τραβήξει την προσοχή σας , καθώς και απανταχού τα αντρικά βλέμματα , αφού μόλις αντικρίσουν τα μάτια σας , τις νέα φωτογράφηση που πραγματοποιήσε με την εταιρεία που συνεργάζεται τότε αυτομάτως θα χάσετε τα λογικά σας ... Πιστέψτε μας αυτό που σας λέμε δεν αποτελεί καθόλου υπερβολή .



Το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε με την καλλίγραμμη Ρουμάνα ( η οποία ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αθήνα ) προκειμένου να μας κάνει δυο σχόλια για τις επαγγελματικές photo που θα δείτε αποκλειστικά και μόνο από το συγκεκριμένο lifestyle blog .

Patra Gossip News .Gr : Vanessa από την στιγμή της ανάρτησες  στο προσωπικό σου profil στο facebook κάποιες νέες φωτογραφίες , παρατηρήσαμε ότι τα Like έπεφταν βροχή . Θες να μας πεις λίγα λόγια γ αυτό ..?



Nelly Vanessa : Οι photo για τις οποίες μιλάτε δεν εμπλέκονται με την κυκλοφορία κάποιου περιοδικού , αλλά είναι για το νέο book που ετοιμάζω , φυσικά σε στενή συνεργασία με την agency που με στηρίζει τόσο καιρό . Πάντως να αναφέρουμε ότι η σχετική φωτογράφηση έγινε από τον αξιόλογο Vlab Manolescu ... Τώρα όσο για το σκέλος της ερώτησης σας , όντως από τα like δεν έχω παράπονό , αφού οι δικτυακοί μου φίλοι με στηρίζουν σχετικά με το θέμα αυτό ... Χαχαχα ... Βέβαια σήμερα θα τις δείτε για πρώτη φορά μέσα από το Patra Gossip News .Gr και είμαι πολύ χαρούμενη γ αυτό , διότι η προτίμηση σας και ειδικότερα εσένα Ηλία προς το πρόσωπο μου , ήταν πάντοτε δεδομένη . Σας ευχαριστώ και πάλι .

Patra Gossip News .Gr : Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που σε βρίσκομαι ..?

Nelly Vanessa : Σε διακοπές φυσικά , που αλλού ??? Χαχαχα .. Περνάω στιγμές χαλάρωσης μαζί με αγαπημένους φίλους , να γεμίσω τις μπαταρίες μου , ώστε από το ερχόμενο Σεπτέμβρη να είμαι full of energy για τις νέες προκλήσεις που θα μου παρουσιαστούν .


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!

















Πάμε όμως στο σημείο αυτό να απολαύσετε το καλλίγραμμο μοντέλο & τραγουδίστρια και σε κάποιες άλλες παλιότερες φωτογραφήσεις , για να μην έχετε καμία απολύτως απορία για τον παραπάνω χαρακτηρισμό που της αποδώσαμε . Βέβαια αυτό δεν αποτελεί προσωπική θέση του Patra Gossip News .Gr αλλά πλέον αποτελεί κοινή άποψη των περισσοτέρων book agency πως θεωρείται ως η πιο η πιο sexy Ρουμάνα ... !!!
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: