Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

NATASA THOMA : Δεν Υπάρχει Η Κοπέλα Απλά Θεα ... !!!

Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή του καθενός που περνάει από μια περίεργη φάση επαναπροσδιορισμού , μεγάλων ανατροπών , αναθεωρώντας θεωρίες και πιστεύω οι οποίες ήταν παγιωμένες για πολλά χρόνια . 




Αντίστοιχη περίπτωση έχει συμβεί και με το Patra Gossip News .Gr , αφού μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να σας είχαμε παρουσιάσει κοπέλες της Πάτρας , οι οποίες θεωρούνται εντυπωσιακές , αλλά δεν είχαμε συμπεριλάβει ακόμη την κορυφή του πύργου . Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κάποια άλλη παρά στην Natasa Thoma ( Fcebook Name ) , ένα πρόσωπο το οποίο δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για να κερδίσει τις εντυπώσεις , αφού η εξωτερική της εμφάνιση μιλάει καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα . Για του λόγου το αληθές θαυμάστε αμέσως τώρα ίσως μια από τις πιο εντυπωσιακές και παράλληλα προσγειωμένες γυναικείας παρουσίες της Αχαϊκής πρωτεύουσας ... !!!




Όσοι την γνωρίζουν από κοντά δεν έχουν καμία αμφιβολία πως αποτελεί το λεγόμενο πειραχτήρι της παρέας και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό αν σας λέγαμε πως η παρέα της είναι ανεπανάληπτη ... Έτσι λοιπόν γίνετε σαφές σε όλους μας , πως όμορφες κοπέλες σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες , όμως κοπέλες οι οποίες συνδυάζουν δυο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης ύπαρξης , όπως είναι η εξωτερική παρουσία και ειδικότερα ο χαρακτήρας , δύσκολα το συναντάμε και η Νατάσα ανήκει στην κατηγορία αυτή , κάνοντας κατ επέκταση και την διαφορά .




Οι αναλογίες είναι τέτοιες οι οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να συγκριθούν με αυτές ενός μοντέλου και η καλύτερη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι πρόσφατα δέχτηκε πρόταση για συμμετοχή σε καλλιστεία .. !!!


Ορισμένες από τις παρακάτω photo που θα σας παρουσιάσουμε προέρχονται από τον Γιάννη Σαριγιάννη ... !!!















Και λόγο ότι είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας μόλις αντικρίσατε το εν λόγω πρόσωπο , σκεφτήκατε από μέσα σας " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΛΑ ΘΕΑ "   έτσι λοιπόν της αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι ... !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: