Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Δείτε Αποκλειστικά Όλα Τα Event Που Θα Συναντήσετε Στο Ανανεωμένο Glamour Cafe Bar ... !!!

Σας είχαμε υποσχεθεί πως μόνο μέσα από το Patra Gossip News .Gr θα σας ανακοινώναμε λεπτομεριακά όλα τα Event που θα συναντήσετε στο φετινό ανανεωμένο Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) και έτσι λοιπόν θα πράξουμε , τηρώντας την αρχική υπόσχεση μας . 

1.) ---> HIROSIMA NIGHT ( Κάθε Κυριακή )

Ένας μικρός πόλεμος αναμένεται να στηθεί την συγκεκριμένη μέρα , με τους Ιάπωνες να έχουν την τιμητική τους αφού ο πόλεμος της Χιροσίμα αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά για χάρη του Glamour Cafe . Και πως άλλωστε θα μπορούσε να μην γίνει πραγματική μάχη όταν η τιμή του υποβρυχίου όχι απλός έπεσε αλλά βυθίστηκε μόλις στο 1 Ε . Στα decks θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Παναγιώτης Μουζάκης και σε συνδυασμό με fanny videos και άλλες εκπλήξεις συμπληρώνουν το όλο παζλ προκειμένου ώστε κάθε Κυριακή να πέφτει βόμβα ελάχιστων Euro ... !!!


2.) ---> ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΝΟΥ ( Κάθε Δευτέρα )

Όταν κάτι θεωρείται πετυχημένο τότε πολύ δύσκολα αλλάζει την σύνθεση και κατ επέκταση την συνολική εικόνα που θα παρουσιάσει προς τα έξω . Οι ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΝΟΥ αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον Πατρινό κοινό στην διάρκεια της περασμένης σεζόν προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους εκείνους που αγάπησαν  η πονάνε να τα πιουν μαζί μας . Πλέον η ημέρα που αγαπάμε θα έχει καθορισμένη μορφή ( ΔΕΥΤΕΡΑ ) .



3.) ---> COLLEGE NIGHT ( Κάθε Τετάρτη )

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως πρόκειται για το event της χρονιάς , ανατρέποντας καταστάσεις και πάγιες πολιτικές οι οποίες είχαν απώτερο σκοπό και μόνο το οικονομικό κίνητρο . Το Glamour Cafe Bar σπάει ακόμη μια παράδοση αφού πλέον δίνει την δυνατότητα σε όλη την φοιτητική κοινότητα για ξέφρενη διασκέδαση με μόλις 4 Ε να καθιερώνεται το ύψος του ποτού . Ναι λοιπόν καλά ακούσατε είναι πέρα για πέρα αληθινό .


4.) --->  GREEK NIGHT ( Κάθε Παρασκευή ) 

Στο τέλος σας αφήσαμε τα καλύτερα αφού η ημέρα της Παρασκευής πλέον αποκτά εθνικό χαρακτήρα και ο λόγος που θα αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες ... !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια: