Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ : Η CLUB DANCER ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΟΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούμε στην εν λόγω club dancer , αφού εδώ και ένα χρόνο περίπου δεκάδες lifestyle blog - site έχουν αναφερθεί στο πρόσωπο της . Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός αφού έχει αναδειχθεί ως η πιο hot χορεύτρια που διαθέτουμε σαν χώρα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ επίσης την γνωρίσαμε μέσα από την σατιρική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ΟΛΑ , καθώς επίσης βρίσκεται στο δυναμικό του Dream City της Αθήνας .



Ελένη Ματζουράνη σου κάνω έκκληση εκ μέρους το αντρικού πληθυσμού της χώρας , ότι υπάρχει  πιθανότητα να υποστούμε καμία καρδιακή προσβολή ( συνυπολογίζοντας και τον αφόρητο καύσωνα ) παράλληλα με την παρουσία σου  , η οποία σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως γήινα αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι από άλλον πλανήτη ... Βιάσου Ελένη διότι θα έχουμε θύματα στην κυριολεξία .

ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ... !!!

Αποτελεί την μεγάλη αδυναμία του Patra Gossip News .Gr , γεγονός που ποτέ μας δεν το αμφισβητήσαμε , ίσα ίσα το αντίθετο . Μόλις ανεβαίνει πάνω στην πίστα , αυτόματα τα αντρικά βλέμματα στρέφονται προς αυτήν με απόλυτη ευλάβεια . Το καλλίγραμμο σώμα της δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως είναι βγαλμένα από τα καλύτερα όνειρα των αντρών .  Πάντως σας έχουμε ευχάριστα νέα , αφού σύντομα αναμένεται να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog , τον Τσίπα Ηλία . 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ 

























\





\



























Δεν υπάρχουν σχόλια: