Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ !!!

Ο Χρήστος Θηβαίος μιλάει… στο Flashstar.gr!

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ FLASHSTAR.GR ... !!!


Φιλοσοφία, Ουμπέρτο Έκο, μουσική, τραγούδι , τέχνη, « Συνήθεις Ύποπτοι» ένα συνονθύλευμα λέξεων που δημιουργεί μια προσωπικότητα πολύ ξεχωριστή.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά τη πόλη μας. Αφορμή ήταν η συναυλία που έδωσε στο Κάστρο της Πάτρας μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.
Είχαμε την δυνατότητα να τον συναντήσουμε και να μιλήσουμε μαζί του για την μουσική, την Ελλάδα του σήμερα αλλά και για τις μελλοντικές του συνεργασίες.

Το κοινό που σας παρακολουθεί και σας ακούει φανατικά αγγίζει όλο το φάσμα των ηλικιών.
Από την αρχή της καριέρας μου είχα την τύχη να υπάρχει ένα τρομερά ευρύ , διαχρονικό ηλικιακό φάσμα μέχρι και σήμερα. Θέλει προσήλωση, θέλει επιμονή θέλει ειλικρίνεια και πάνω από όλα να σκέφτεσαι, να δουλεύεις και να μελετάς όχι για να είσαι αυτός που ήσουνα αλλά γιατί είσαι αυτός τον οποίο σκέπτονται οι άλλοι.
Κατά την διάρκεια της συναυλίας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έγιναν αναφορές στην κοινωνικό πολιτική κατάστασης της χώρας. Κάντε μου ένα σχόλιο πάνω σε όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.
Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιτύχουμε στόχους. Εγώ δεν θέλω πια να βγαίνω ως μεμονωμένη κίνηση, τα πάντα εξαρτώνται από το σύνολο και από την ομάδα. Ομάδα είμαστε όλοι και τότε μόνο τα πράγματα μπορούν να προχωράνε σωστά.
Το επόμενο διάστημα ετοιμάσετε μια συνεργασία με τους Mr Highway Band. Μαζί σας σήμερα εδώ είναι και ο Γρηγόρης Ψαλτάκος, να μιλήσουμε για το περιεχόμενο των όσων πρόκειται να κάνετε.
Χρ. Θηβαίος: Είναι τόσο δυνατή, η σχέση, η χημεία, η συνεργασία και το μείγμα που υπάρχει με αυτά τα νέα παιδιά πράγμα το οποίο εμένα με ανανεώνει και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος. Και είναι αυτό το οποίο χρειάζομαι αυτήν την στιγμή. Έχω συνεργαστεί με όλους και μεγάλη μου τιμή αλλά τώρα θέλω να ακολουθήσω στα βαθιά της νέας γενιάς. Θα με κάνει να είμαι και καλύτερος σύζυγος και καλύτερος πατέρας.
Γρ. Ψαλτάκος: Για εμάς ο Χρήστος Θηβαίος ήταν και παραμένει δάσκαλος στην πορεία όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και έναν πολύ καλό φίλο. Όσον αφορά την μουσική ο δίσκος μας βγαίνει τώρα και 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση του στην Αθήνα ενώ με τον Χρήστο είμαστε σε δημιουργική φάση. Όσον αφορά τιςμουσικές μας επιρροές είναι southern rock, κάντρι και μπλουζ αλλά και παραδοσιακά κομμάτια της Αμερικής.
Θα ήθελα να απευθυνθείτε στο κοινό που σας αγαπά και σας παρακολουθεί , τι θα τους λέγατε;
Nα κοιτάνε οι γονείς στα μάτια τα παιδιά τους και το αντίθετο. Σίγουρα τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς αλλά υπάρχει χρόνος για να κοιταχθούν στα μάτια. Τέλος εύχομαι στον καθένα να βρει ένα δυνατό σύντροφο και να είναι το ένα του φτερό.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: