Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΑ : Σε Αυτόν Οφείλεται Η πρωτιά Του Ελληνάδικου Αβανταζ ... !!!


Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως το Ελληνάδιο ΑΒΑΝΤΑΖ( Αγίου Ανδρέου ) έχει ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του , με αποτέλεσμα να αποτελεί την νούμερο 1 αφετηρία του Πατρινού κοινού . Μπορεί για τους υπόλοιπους τα πράγματα να είναι αρκετά δύσκολα , όμως για το ΑΒΑΝΤΑΖ φαίνεται πως αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα , κερδίζοντας το δύσκολο στοίχημα της εμπιστοσύνης και κατ επέκτασης της προτίμησης των κατοίκων αυτής της πόλης .


Είναι γνωστό οτι όταν κάτι θεωρείται πετυχημένο και διαγράφει μια ανοδική πορεία , τότε σε πολλούς συντελεστές θα μπορούσαμε να καταλογίσουμε το σχετικό μερίδιο της επιτυχίας . Πάντως επειδή μέσα από το συγκεκριμένο lifestyle blog μας αρέσει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομα τους και να μην γλείφουμε αυτιά , έχουμε χρέος να σας αναφέρουμε ότι ο DiJockey So Tiris Vasilliou αποτελεί το πρόσωπο εκείνο που κινεί τα καλλιτεχνικά νήματα


Έχει καταφέρει με τις μουσικές του επιλογές να ξεσηκώνει τους θαμώνες μετατρέποντας το Abantaz ως το καλύτερο Ελληνάδικο της Πάτρας , βαδίζοντας στα πρότυπα των μεγαλυτέρων και πιο καταξιωμένων καταστημάτων της χώρας που κινούνται σε τέτοιο ανάλογο στυλ και περιεχόμενο , όπως φυσικά το Scandalo Club και το Anaktoro club ... !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: