Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δείτε Αναλυτικά Ποιές Θεωρούνται Ως Οι Πιο Sexy Πατρινιές Τραγουδίστριες ... !!!

Το σημερινό θέμα με το οποίο θα επιχειρήσουμε να ασχοληθούμε , σίγουρα θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον , αφού μιλάμε για γυναικείες παρούσες και μάλιστα πολύ sexy και παράλληλα τραγουδίστριες .



Η πρώτη που θα σας αναφέρουμε λέγεται ΜΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Σίγουρα πρόκειται για ένα πρόσωπο , το οποίο φέτος μέσα από το νυχτερινό κέντρο Romeo , πραγματοποιήσε την καλύτερη (μέχρι στιγμής ) καλλιτεχνική περίοδο . Σε καθημερινή βάση , σαν πραγματικός μαγνήτης κατάφερνε να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα . Φωνή και εμφάνιση είναι δυο στοιχεία για τα οποία κατά καιρούς γίνεται πολύ συζήτhση . Πάντως στην περίπτωση της Πατρινιάς τραγουδίστριας έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές και μέρα με την μέρα δικαιωνόμαστε απόλυτα . Απολάυστε την !!!









Η ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑΜΟΥ αν και κατάγεται από την πόλη της Πάτρας , έχει καταφέρει κάτι το οποίο πολλοί συνάδέρφοι της , παρόλο το γεγονός ότι το προσπάθησαν , στο τέλος δεν είδαν τα κόπους τους να βρίσκουν ανταπόκριση . Αν και είναι αρκετά νέα στο δυναμικό της  περιλαμβάνονται συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα , του ελληνικού πενταγράμμου . Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του ανεπανάληπτου Σταμάτη Γονίδη .






Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΡΙΣΙ πρόκειται για ένα κορίτσι , το οποίο μόλις την βλέπεις αμέσως σου έρχονται στο μυαλό σου επίθετα , όπως Sexy - Hot - Εκρηκτική - Θεά κτλ . Σαφώς πιο βελτιωμένη η φωνή της , πράγμα το οποίο φάνηκε τόσο μέσα από τις προγραμματισμένες εμφανήσεις στο Romeo , όσο και από τα εκάστοτε live που ήταν guest .









Η ΦΡΥΝΗ ΒΛΑΧΟΥ αν και γεννημένη στην Πάτρα , πλέον ζει και εργάζεται μόνιμα στην πόλη της Αθήνας . Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της ( μόλις 22 ) έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής , κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες . Στα μέρη μας είχαμε την δυνατότητα να την απολαύσουμε , μέσα από την Παριζιάνα 9/8  . Το γεγονός ότι την έχουν χαρακτηρίσει , ως την Πατρινή τραγουδίστρια με το πιο καλλίγραμμο κορμί , μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους .










Σίγουρα από τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα μπορούσε να λείψει με τίποτα , ένα κορίτσι το οποίο κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του , ύστερα από σκληρή δουλειά και μελέτη , σε αυτό που αχολείται . Η καλύτερη επιβεβαίωση ήρθε με την τρελή επιτυχία , που σημείωσε το " Να Μα Αγαπάς " , ένα τραγούδι το οποίο ακούγεται παντού , σκαρφαλώνοντας στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts . Απολάυστε την ΓΙΟΥΛΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ









Επίσης κάποιες άλλες τραγουδίστριες που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε στη σχετική λίστα είναι οι παρακάτω : Άννα Δήμα , Κατερίνα Αβραμοπούλου , Ελίνα Τζουβέκα , Έλενα Γεωργαντά , Αθηνά Τζιάνου , Βαλεντίνα , Έλενα Κουρτούμη , Ράνια ( Metropolis ) , Dora Pj κτλ .

ΕΛΙΝΑ ΤΖΟΥΒΕΚΑ
ΑΝΝΑ ΔΗΜΑ
ΑΘΗΝΑ ΤΖΙΑΜΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΡΤΟΥΜΗ
DORA PJ





Δεν υπάρχουν σχόλια: