Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Δείτε Αποκλειστικές Photo Απο Τα Γενέθλια Της Flor Manager Μάριαν Νικολάου ... !!!

Γενέθλια είχε χθες η γνωστή flor manager Μάριαν Νικολάου και όπως ήταν φυσικό πλήθος επωνύμων της ευχήθηκαν να είναι πάντοτε γερή , δυνατή , με το χαμόγελο στα χείλη και να συνεχιστεί η συγκεκριμένη επιτυχημένη πορεία που διατελεί τα τελευταία χρόνια ... Μπορεί να βρίσκεται πίσω στο παρασκήνιο ( backround ) , αφού αυτή είναι η φύση του τομέα στον οποίον δραστηριοποιείται , αλλά χθες ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα γα αυτήν , με αποτέλεσμα να αποτελέσει το πρόσωπο κατατεθέν .

Εκτός από μια άψογη επαγγελματία , πάνω απ όλα πρόκειται για μια προσωπικότητα η οποία έχει καταφέρει να διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις , με πλήθος τεραγουδιστών/τριών και όχι μόνο . Οι περισσότεροι από εσάς ( φυσικά αναφερόμαστε στο Πατρινό κοινό ) είχαν την δυνατότητα στο να την γνωρίσετε καλύτερα , μέσα από τις εμφανήσεις του Βαλάντη στο νυχτερινό κέντρο Romeo , αφού δεν χωράει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για το δεξί χέρι του δημοφιλή τραγουδιστή .. Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την γιορτή που στήθηκε προς τιμήν του εν λόγω προσώπου .

Αρκεί να σας αναφέρουμε πως οι παρακάτω photo που θα σας παρουσιάσουμε , έχουν τραβηχτεί αποκλειστικά και μόνο από το χέρι της ανεπανάληπτης τραγουδίστριας , Έλενα Γκρέκου ... !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: