Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ποιά Πατρινιά Ισχυρίζεται Οτι Έριξε Χυλόπιτα Στον Ominus ... ???

Η πόλη της Πάτρας φημίζεται για τις ελκυστικές γυναικείες παρουσίες που βγάζει κατά καιρούς . Μοντέλα , τραγουδίστριες , παρουσιάστριες , barwoman , αθλήτριες , φοιτήτριες , είναι μόνο ορισμένες από τις κατηγορίες εκείνες , οι οποίες έχουν την τιμή και την χάρη να κοσμούνται ( περιλαμβάνουν ) από κορίτσια γέννημα θρέμμα της Αχαϊκής πρωτεύουσας .


Έτσι λοιπόν νεαρή Πατρινιά ( άκρως ελκυστική και εντυπωσιακή ) αναλογιζόμενη και  παράλληλα σαφώς επηρεασμένη από τα γονίδια καταγωγής της , υποστηρίζει ότι αρέσει σε τέτοιο βαθμό στους άντρες , που σε καθημερινή βάση , γίνεται ένας μικρός χαμός για την πάρτη της ... Όμως εκείνη δεν φαίνεται να επηρεάζεται απ όλα αυτά και κινούμενη στην αναζήτηση του πιο ουσιαστικού στοιχείου , μοιράζει αβέρτα τις λεγόμενες χυλόπιτες , οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σε τέτοιο βαθμό , που είναι η μέτρηση τους , καθίσταται πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη , έως και αδύνατη . Μάλιστα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις , η μπάλα πάνω στην κίνηση της ,  ίσως να πήρε με την περίεργη τροχιά που είχε και τον δημοφιλή ράπερ Ominus ( Όπως ισχυρίζεται το κορίτσι κόλαση της Πάτρας ) .... !!!



Όποιος όμως είναι συχνός η επιμελής αναγνώστης του συγκεκριμένου blog , του Patra Gossip News .Gr θεωρούμαι ότι δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο να προχωρήσει στην τελική επίλυση του συγκεκριμένου quiz  , αφού μόλις πριν από λίγες μέρες πρώτη σας  παρουσιάσαμε της εν λόγω κοπέλα ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: