Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

NASIA RUSS PLATINA : Η Πατρινιά Που Διαπρέπει Στο Χώρο Του Modeling ... !!!

NASIA RUSS PLATINA : Έτσι λέγεται το όνομα της νεαρής Πατρινιάς η οποία έχει καταφέρει μέσα σε χρόνο Dete να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Πάτρας ... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή . Να σας αναφέρουμε ότι το Πατρινό κοινό είχε την ευκαιρία να την πρωτογνωρίσει μέσα από το Rescue . Δεν χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεχωρίσει , τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση ( η οποία από πάρα πολλούς χαρακτηρίζεται ως εξωτική ) καθώς και με το γενικότερο ταπεραμέντρο της .


Μετά το Rescue επόμενος σταθμός για την εντυπωσιακή Πατρινιά υπήρξε η περιοχή της Κουρούτας και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι το ΘΕΑ Beach Bar . Περιττό να σας πούμε ότι για ακόμη μια φορά έχει καταφέρει το ακατόρθωτο , το αδύνατο να γίνει δυνατό , αφού ολόκληρη η πόλη του Πύργου έχει εντυπωσιαστεί από τα χαρακτηριστικά της Νάσιας . Το καλλίγραμμο σώμα της σε συνδυασμό με τις σωματικές της αναλογίες αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος , με τα πειράγματα του αντρικού φύλλου να παίρνουν και να δίνουν ... !!!




Και επειδή όταν η αξία κάποιου βρίσκει ανταπόκριση τότε η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δυνατό σενάριο , στην περίπτωση της Nasias Russ Platina φένετε πως τα πράγματα βαίνουν λίαν καλώς ... Αμέσως τράβηξε τα βλέμματα καθώς και την προσοχή ανθρώπων  που ασχολούνται με τον χώρο του modeling και έτσι λοιπόν δεν άργησε η συμμετοχή της , σε πασίγνωστα καλλιστεία της πόλης . 
Οι προεργασία και η προετοιμασία πολύωρη αλλά όλα αυτά δεν φαίνεται να λυγίζουν το προαναφερόμενο πρόσωπο , το οποίο έχει βάλει στόχο την κορυφή και μόνο και με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα , έχει πολλές πιθανότητες προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο της !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια: