Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η ΝΕΑ MISS ΑΧΑΙΑ 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ... !!!


Όταν κάποιος /α δείχνει ζήλο , εργατικότητα , επιμονή , συστηματική προσπάθεια και κυρίως διαθέτει γερό στομάχι , τότε υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες  ( βάσιμες ελπίδες ) προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει .. Βέβαια επειδή στην ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται , ώστε να θεωρηθεί τυχαίο , εάν φυσικά δεν έχεις προνοήσει για την επίτευξη και υλοποιήσει ορισμένων παραμέτρων . 


Ο παραπάνω πρόλογος που μόλις σας θέσαμε θεωρούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της νεαρής Πατρινιάς , ονόματι Nasia Russ Platina ( Facebook Name ) η οποία έχει καταφέρει να στραφούν πάνω της όλα τα βλέμματα και κατ επέκταση να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Αφορμή αποτέλεσε φυσικά το επίτευγμα της , να αναδειχθεί MISS ΑΧΑΐΑ 2012 και παράλληλα  δεκάδες προτάσεις της έχουν τεθεί , προκειμένου να διαπρέψει στο χώρο του modeling .


Για όσους δεν γνωρίζουν καλύτερα το εν λόγω πρόσωπο , θα έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε άγνωστες πτυχές που αφορούν την νέα καλλονή της Πάτρας , αφού πριν από λίγες μέρες παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον Τσίπα Ηλία για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr .


ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ MISS AXAIA 2012 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΙΑΣΑΜΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ : 

  • ΗΛΙΚΙΑ: 20 ετών 
  • ΣΠΟΥΔΕΣ : Πληροφορική & ΜΜΕ στο Πύργο 
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ : Η ζωγραφική και γενικότερα τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα
  • ΒΛΕΨΕΙΣ -  ΣΤΟΧΟΙ : Κάποια μέρα να ζήσει στο Λονδίνο , ασκώντας το επάγγελμα που έχει σπουδάσει και γενικότερα να καταφέρει να συνεχιστεί η τωρινή ανοδική πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα , μέσα από σταθερά και προσεχτικά βήματα .
Ένα δείγμα της δουλειάς της , αποτελεί η παρακάτω εικόνα που σας παρουσιάζουμε , αναδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της εντυπωσιακής Πατρινιάς ... !!!

  • ΤΩΡΙΝΑ PROJECT : Συμβόλαιο με την εταιρεία Adm αξίας 300 Ε καθώς και με τα κοσμηματοπωλεία Gold Star με έδρα την Μύκονο .
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ : Διασκεδάζει μαζί με τις φίλες της και χαλαρώνει στην μπανιέρα της μαζί με την αγαπημένη της γατούλα , στην οποία τρέφει ιδιαίτερη τρυφερότητα 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: