Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Πραγματικό ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ Η Χριστίνα Λούσα & Kelly Eleos Στο Thalassa Beach ... !!!

Όπως αναμενόταν , έτσι λοιπόν έγινε και στην πράξη , αφού το κοσμικό event το οποίο πραγματοποπήθηκε στην Thalassa Beach bar με guest τον V - Rox στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία . Αρκετοί ήταν οι Πατρινοί που έδωσαν δυναμικό παρών και πως άλλωστε θα μπορούσαν να κάνουν το αντίθετο , όταν εντός του bar βρισκόντουσαν δυο υπέροχα πλάσματα , αγγελικά πλασμένα με γήινα μορφή . Η Χριστίνα Λούσα καθώς και η Kelly Eleos ( facebook  name ) επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό που τους έχει αποδοθεί , δηλαδή << ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΤΗ >> αφού καθ όλη της διάρκεια της ημέρας , όλα τα αντρικά βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους ... 


Ο φωτογραφικός φακός του flash star .gr ήταν εκεί , αλλά προτού προχωρήσουμε στην επίσημη παρουσίαση , καλό θα ήταν τα παιδιά να πάνε για ύπνο , οι πιο ηλικιωμένοι να ξεκολλήσουν από την οθόνη του laptop καθώς και οι παντρεμένοι , να πάνε δίπλα στην αγαπημένη τους σύζυγο , μην τυχόν και έχουμε κάποιες άσχημες εξελίξεις . Φυσικά για όλους εμάς τους ελεύθερους αποτελούν τον καλύτερο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ .. !!!


Στο τέλος σας αφήσαμε και το κερασάκι στην τούρτα , αφού οι club dancer έδωσαν πραγματικά ρέστα με την καυτή τους εμφάνιση και τις χορευτικές τους επιδόσεις ( που δεν τις πρόσεξε κανείς όμως )... ΓΕΙΑ ΔΕΙΤΕ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: