Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πολύωρες Πρόβες Για Τον Jonny Pep Και Τον Νικόλα Αδάμ Σε Καθημερινή Βάση ... !!!



Για τον Jonny Pep ( Facebook Name ) είχαμε αναφερθεί πιο αναλυτικά στο πρόσωπό του , κάποιους μήνες πριν , αφού η αγάπη και η επιμονή στο να ττελειποιηθεί σε αυτό που ασχολείται , ήταν κάτι το οποίο σαφώς και δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ( μηδενός εξαιρουμένου ) . Όταν ακόμη και οι εχθροί σου ( παρόλο τις εκάστοτε διαφορές που μπορεί να έχετε )  φτάνουν στο σημείο να αναγνωρίζουν την αξία σου , τότε αυτό είναι που μετράει περισσότερο . Έτσι λοιπόν και στην συγκεκριμένη περίπτωση , ο καθένας έχει την δυνατότητα να επισυνάψει στον Jonny οτιδήποτε του έρθει στο κεφάλι του , αλλά όμως μόνο για ένα πράγμα δεν μπορείς να τον κατηορήσεις


Φυσικά αναφερόμαστε στο τομέα του τραγουδιού , το οποίο οτιδήποτε και να γίνει στο μέλλον , σε καμία μα καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραγωνιστεί ( εγκαταλειφθεί ) από τον νεαρό τραγουδιστή , αφού τότε είναι που θα μείνει καινός , χωρίς νόημα και ουσία ... Εάν κάποιος έχει την δυνατότητα να τον απολαύσει από κοντά ( ερηνέυοντας κάποιο τραγούδι ) , τότε και μόνο τότε θα καταλάβει και θα κατανοήσει με τι πάθος και συναίσθημα επιδίδεται σε κάτι που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη . Ύστερα από μια μακρά περίοδος περισυλλογής , θεωρούμε ( όχι μόνο εμείς αλλά και ο ίδιος ) πως έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή , το πλήρωμα του χρόνου , προκειμένου να υλοποιηθούν ορισμένα πράγματα . 

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο κινείται η καθημερινότητα του , αφού μαζί με τον κολλητό το φίλο και παράλληλα συνάδερφο του , τον Νικόλα Αδάμ , πραγματοποιούν πολύωρες πρόβες , με σκοπό να τελειοποιήσουν αυτό που θα προβάλουν προς τα έξω , σε λίγο καιρό . Από αρχές Σεπτέμβρη θεωρούμε και πιστεύουμε πως οι κόποι του , ο αγώνας του αλλά παράλληλα το μεγάλο πάθος της ζωής του , ήρθε η ώρα να λάβει μορφή και να γίνουν πραγματικότητα ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: