Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

I CANT SLΕEP : Ο Harrys Kavvadias Θέτει Δυνατή Υποψηφιότητα Για Την Πιο Καινοτομική Ιδέα Αφίσας Που Έχουμε Δει Τα Τελευταία Χρόνια Στην Πάτρα !!!



Μερικά άτομα από την φύση τους , γνωρίζουν πως αρκεί μια κίνηση τους , προκειμένου να κερδίσουν όλες τις εντυπώσεις , κάνοντας φυσικά τους άλλους , να μιλάνε διαρκώς γ αυτούς . Για να το κάνει κάποιος αυτό εννοείται πως είναι πάρα πολύ δύσκολο και σαφώς προυποθέτει στο να έχεις ταλέντο , πείσμα και επιμονή σχετικά με αυτό που ασχολείσαι ... Στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον λεγόμενο <<  GURU >> του Promotion , τον μοναδικό Harrys Kavvadias ( Facebook Name ) . Το συγκεκριμένο πρόσωπο κατάφερε να αναδείξει τις ικανότητες του και να γίνει πολύ αγαπητό , στην πόλη μας ( Πάτρα ) μέσα από την dream team του Hangover .

Επίσης οι Κυριακές του Glamour Cafe - Bar στα Ψηλά Αλώνια απαίτησαν νόημα και ουσία και ένας από τους πιο καταλυτικούς κρίκους , που συντέλεσε σε αυτό ήταν φυσικά το άτομο αναφερόμαστε σήμερα ... Πλέον όμως μόλις λίγες ώρες πριν την πραγματοποιήσει του I CANT SLEEP στο Sea Through , o Harrys επανέρχεται πολύ δυναμικά με μια ιδέα η οποία μπορεί από την μια μεριά να θεωρείται ως χιουμοριστική αλλά δεν χωράει καμία αμφιβολία πως θέτει υποψηφιότητα , ως η πιο καινοτομική πρόταση ( ιδέα ) αφίσας που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα ... !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: