Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Μέμος Μπεγνής:Δεν Αφορά Κανέναν Αν Εγώ Είμαι Gay!


Ο Μέμος Μπεγνής μιλά για τις φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και το δικαίωμα στην προσωπική ζωή στο περιοδικό Εγώ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.
Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν τον ενοχλεί που στο διαδίκτυο αναρτώνται διάφορα σχόλια σχετικά με την σεξουαλικότητά του, εκείνος λέει: «Όταν βάζεις ένα όνομα, βγαίνουν οι αναζητήσεις χρηστών για αυτό το όνομα. Αν δοκιμάσετε και άλλα ονόματα, θα βγει το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ καλό, γιατί με γουστάρει πολύς κόσμος, οπότε ψάχνουν το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Τι να πω εγώ… Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για μένα».
«Κάθε άνθρωπος κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του» δηλώνει ο Μέμος Μπεγνής και συνεχίζει «Ζούμε σε μια πάρα πολύ υποκριτική κοινωνία, που όταν κάποιος είναι gay ή κάποια λεσβία, ανοίγουν το στόμα τους και λένε: «Πώς είναι δυνατόν;». Όλοι αυτοί που λένε «Πώς είναι δυνατόν;» πιθανότατα είναι gay. Πάρα πολλοί άνθρωποι παντρεύονται μόνο και μόνο γιατί αυτή η κοινωνία είναι υποκριτική και κάνουν οικογένειες για να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους. Αυτό για μένα είναι μια τεράστια δυστυχία, που οδηγεί στη σχιζοφρένεια».
«Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία, ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω καμία υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σε αυτό το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο» καταλήγει ( ierosagon.org )

Δεν υπάρχουν σχόλια: