Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Dora Pj : Η Επιβεβαίωση Της Εξωτερικής Εμφάνισης Και Των Φωνητικών Δυνατοτήτων ... !!!


Εμφάνιση και σκηνική παρουσία είναι δυο στοιχεία τα οποία σαφώς και διαθέτει η νεαρή τραγουδίστρια Dora Pj ( Facebook Name ) ... Προσωπική της επιλογή είναι να κάνει αργά και σταθερά βήματα και με βάση την μέχρι τώρα πορεία , φαίνεται πως τα έχει καταφέρει περίφημα . Η πλειοψηφία των σημερινών τραγουδιστών /τριών που  εισέρχονται στην αγορά της μουσικής βιομηχανίας , έχουν μια ιδιαίτερη τάση να προτιμούν και κατ επέκταση να επιλέγουν την  πρόσκαιρη δημοσιότητα , χωρίς όμως να κατανοούν ότι η συνολική πορεία είναι αυτή που σε καθιερώνει σε οτιδήποτε τομέα και κλάδο ασχοληθεί κάποιος . Βέβαια το συγκεκριμένο πρόσωπο , σαφώς και δεν μπορούμε να το κατατάξουμε στην παραπάνω κατηγορία . 



Επίσης να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε ότι πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Lyra - Mbi , ενώ στην πλειοψηφία των επιλεγμένων τραγουδιών , η Dora Pj ( το οποίο είναι και η καλλιτεχνική της ονομασία ) είναι αυτή που έχει αναλάβει την μουσική σύνθεση ( Στίχοι - Μουσική ) και παράλληλα ακούγονται από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας . Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εμφανίζεται στα Νιφορέικα και πιο συγκεκριμένα σε έναν πολύ ιδιαίτερο και προσεγμένο χώρο , το Νάιδες . Επιλογή της είναι να μην τραγουδάει λαϊκά τραγούδια , ενώ προτιμάει κυρίως την pop , jazz και rock μουσική . Τέλος , είδη έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις προκειμένου να βρίσκεται στο ενεργητικό δυναμικό ορισμένων καταστημάτων , αλλά όλα αυτά βρίσκονται στο επίπεδο της συζήτησης , χωρίς τίποτα ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί .



Το πιο σημαντικό ( ελπιδοφόρο ) που εγγυάται στην περίπτωση της Dora Pj , συνίσταται στο γεγονός , ότι αρκετοί οι οποίοι την έχουν απολαύσει να ερμηνεύει live , τότε αυτομάτως συνειδητοποίησαν , ότι έκτος από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση διαθέτει γενικότερα όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ( εφόδια ) προκειμένου να διαπρέψει στο χώρο του τραγουδιού . Απολαύστε την !!!













Δεν υπάρχουν σχόλια: