Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Λευτέρης Aνδριόπουλος : << Νοθρή >> Άφιξη Στην Μύκονο Όμως Με Δυνατό Come Back ... !!!

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αξεσουάρ , πολλοί έτρεξαν αμέσως στο να τον κατηγορήσουν . Βέβαια όλοι θυμόμαστε ότι μέσα από το Patra Gossip News .Gr του είχαμε απονέμει το άκρως τιμητικό  βραβείο , ως τον ΜΑΙΝΤΑΝΟ της βδομάδας ... Πλέον όμως φαίνεται πως κύλησε ο τέντζερης και βρήκε τον καπάκι του και αφορμή αποτέλεσε η εξόρμηση του ανεπανάληπτου Λευτέρη Ανδριόπουλου , στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων . Παρόλο το μεγάλο ατόπημα του Δημάρχου της Μυκόνου , αφού δεν τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο του νησιού , αυτό δεν φαίνεται να στέκεται ικανό εμπόδιο για την συγκεκριμένη πολυτάραχη προσωπικότητα . Ύστερα από την μυρωδιά της ΝΤΟΠΑΣ , τελικά κατάφερε να αισθανθεί πιο SUPER μα που αλλού από το Super Paradise

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συναντηθεί με τον έναν και τον μοναδικό Aristoteli Smirilios ( facebook Name ) . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!


Αρχικά μόλις τον παρατηρήσαμε στις παραλίες της Μυκόνου να κυκλοφορεί ανάμεσα στους υπόλοιπους celebrity , φορώντας κανονικό γυαλί ηλίου , αρχίσαμε να ανησυχήσουμε , μήπως τρέχει κάτι ... !!!


Μια βόλτα όμως από τα ASTRA και αφού τελικά βρέθηκε πεζόδρομος επί του πεζοδρομίου , κατάφερε να βρει τον πραγματικό του εαυτό καθώς και την χαμένη του ΑΙΓΛΗ , κάνοντας GUEST Εμφάνιση με ένα γυαλί ηλίου , το οποίο πραγματικά αγαπήθηκε σε υπερβολικό βαθμό , με αποτέλεσμα πλέον να κατατάσσεται στην κατηγορία των θρύλων . Ο τόπος του ατυχές συμβάντος , η παραλία της ΨΑΡΟΥ .. !!!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: