Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Διαβάστε Πρώτοι Τις Αλλαγές Που Θα Συναντήσουμε Απο Σεπτέμβρη Στην Νυχτερινή Διασκέδαση Της Πάτρας ... !!!

Ο ερχόμενος χειμώνας που έρχεται αναμένεται να αποτελέσει σταδιακό (καταλυτικό ) παράγοντα στην περαιτέρω πορεία της νυχτερινής διασκέδασης , όσον αφορά την πόλη της Πάτρας ... Είδη έχουν σταδιοδρομήθει τα προαπαιτούμενα στοιχεία προκειμένου να οδηγηθούμε στην παραπάνω πορεία που μόλις σας περιγράψαμε . Πάντος και η καλοκαιρινή σεζόν που είδη διανύουμε συντέλεσε καθοριστικά για ορισμένες αλλαγές οι οποίες αναμένεται να μεταμορφώσουν κατά τεράστιο τρόπο , το τοπίο που αναφέρεται  στην νυχτερινή ζωή . 


Οι φοιτητές για ακόμη μια χρονιά αναμένεται να αποτελέσουν το δυνατό χαρτί για τους Πατρινούς επιχειρηματίες , οι οποίοι για πολλά χρόνια στηρίζονται στο συγκεκριμένο σίγουρο στοιχείο .... Πάντος όπως πρώτο το Patra Gossip News .Gr σας είχε πληροφορήσει  , η μεγάλη έκπληξη του φετινού χειμώνα θα αποτελέσει το Dream City , το οποίο δεν χωράει καμία αμφιβολία πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποτελεί την νούμερο αφετηρία , όσον αφορά την προτίμηση των θαμώνων , της Αθήνας και όχι μόνο . Το Bijoux Just Clubing για ακόμη μια χρονιά θα αποτελέσει το αγαπημένο σας στέκι , αλλά φέτος θα εμπεριέχει και ορισμένες πινελιές , οι οποίες θα σας εκπλήξουν με τον πιο ευχάριστο και δυναμικό τρόπο ... Από κει και πέρα το τελευταίο χρονικό διάστημα επικρατούν έντονες φήμες ότι το θρυλικό Deccoc ύστερα από 3 χρόνια , θα ανοίξει και πάλι της πύλες του . Κατά πόσο ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία η πρόκειται για ράδιο αρβύλα , θα το επιβεβαιώσει μόνο ο χρόνος . 


Στην Αγίου Νικολάου κλασικά το Magenda ( άκρως αναναιομένο ), το Bocca όσο και το Cibo - Cibo αναμένεται να αποτελέσουν τρεις πολύ σημαντικές επιλογές οι οποίες  τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει την δικιά τους βάση . Κρατήστε όμως στο  πίσω μέρος του μυαλού σας , ότι στην εν λόγω περιοχή φέτος θα δείτε κάτι το καινούργιο , το οποίο ίσως να μην το είχατε σκεφτεί ποτέ σας ... Το W Night - Club ύστερα από την τρελή πορεία που πραγματοποιήσε πέρσι ( κόβοντας πρώτο το νήμα της κούρσας ) λογικά θα είναι και πάλι κοντά σας . Τέλος πριν 3 μέρες σας είχαμε πληροφορήσει ότι το Romeo + είδη έχει δώσει τα χέρια με την Μίνα Ευαγγέλου , τον Σπύρο Νιάχο καθώς και τον ταλαντούχο Αντρέα Κούφη , με τις εκπλήξεις να μην σταματούν φυσικά εδώ . Από κει και πέρα το αντίπαλο δέος τα ΑΣΤΕΡΙΑ όπως τόσο χρόνια έτσι και φέτος φιλοδοξούν να αποτελέσουν την μόνιμη βάση του καθενός σας , προσφέροντας αυθεντική διασκέδαση , με τις καλύτερες τιμές , προς τον πελάτη . 


Πέπλο μυστηρίου επικρατεί αν η Παριζιάνα θα δώσει και φέτος το παρών η θα πάρει απουσία . Πάντος το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κώστας Βικάτος δεν πρόκειται να ηγηθεί της συγκεκριμένης προσπάθειας , μπορεί όμως να είναι κάποιο άλλο πρόσωπο 



Φυσικά το Metropolis Live όπως πέρσι έτσι και φέτος ευελπιστεί να αποτελέσει μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας ... !!!




Εκτός από τα προαναφερόμενα στοιχεία που σας αναφέραμε υπάρχουν φυσικά και πολλά ερωτηματικά τα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε ακόμη να σας πούμε κάτι ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: