Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ : Ξεχωρίζει Το << Ψαγμένο >> Στυλ Ντυσίματος Του Πατρινού Επιχειρηματία ... !!!


Το ντύσιμο και το στυλ κάθε άντρα είναι αδιάσειστο στοιχείο για την αυτοπεποίθηση του. Αν είναι υπερβολικά φροντισμένοι ή ατημέλητοι αυτό σημαίνει χαμηλή αυτοεκτίμηση ... Ανήκει στο μακρινό παρελθόν το φαινόμενο κατά το οποίο παρατηρούσαμε μόνο το αντίθετο φύλλο ( γυναίκες ) να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική τους εμφάνιση . Πλέον ο σύγχρονος άντρας εν έτη 2012 καταναλώνει αρκετές ώρες , προκειμένου η εμφάνιση του να είναι αντίστοιχου βαθμού και ποιότητας , σε σχέση με τις γυναικείες παρουσίες .

Η πόλη της Πάτρας φημίζεται για την κομψότητα που επιδεικνύουν οι σημερινοί άντρες και ιδίως οι επιχειρηματίες . Ανάμεσα στο συγκεκριμένο πλήθος , δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως ξεχωρίζει ο ιδιοκτήτης του Navona ( Ραδινού ) και του Big Ben ( Αγίου Νικολάου ) , Άκης Καραβιότητς . Πρόκειται για ένα πρόσωπο , το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές στους κόλπους της Αχαϊκής πρωτεύουσας και την προαναφερόμενη μας άποψη , μπορεί να σας το επιβεβαιώσει ο καθένας ο οποίος γνωρίζει καλύτερα τον νεαρό Πατρινό επιχειρηματία . Αν δείτε τις φώτο που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του profil στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης του facebook , τότε αυτομάτως θα καταλάβετε και θα κατανοήσετε , πως πρόκειται για μια μια πληθωρική προσωπικότητα . Αρκεί μια ματιά προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι η ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου προσώπου , μας παραθέτει σε ένα ανήσυχο πνεύμα , ο οποίος συνεχώς επιδιώκει την περαιτέρω εξέλιξη με απώτερο σκοπό την αναζήτηση του παραπέρα .
Οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας , υποστηρίζουν και κατ επέκταση αποδέχονται την άποψη ότι ο χαρακτήρας του καθενός σε πολλές περιπτώσεις αντικατοπτρίζεται και στο γενικότερο στυλ που ακολουθεί στην προσωπική του ζωή ... Τέλος δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό αν σας αναφέραμε ότι ο Άκης Καραβιώτης έχει ένα ιδιαίτερο στυλ ντυσίματος , πολύ προσεγμένο , αρκετά κομψό και με πινελιές ψαγμένης προσωπικότητας .... Τέλος γίνεται απόλυτα σαφές πως δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι το εν λόγο πρόσωπο συγκαταλέγεται δίκαια , στην κατηγορία εκείνη των Πατρινών που προσέχουν ιδιαίτερα το στυλ ντυσίματος τους και αυτό το παραδέχεται η μεγαλύτερη πλειοψηφία των πολιτών , της συγκεκριμένης πόλης ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: