Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Λία & Στέλλα Τσαπικούνη : Η Επιτομή Του Πραγματκού Γυναικείου Στύλ ... !!!


ΣΤΥΛΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Είναι οι γυναίκες εκείνες που σε κάθε τους εμφάνιση εντυπωσιάζουν, συζητιούνται, αντιγράφονται ... Πάντος σε καθημερινή βάση παρατηρούμε και βλέπουμε όλοι μας ότι αρκετές γυναίκες της Πάτρας αντιμετωπίζουν μια δυσκολία στο να διαχωρίσουν ποιο στυλ αρμόζει στο χαρακτήρα τους , στην προσωπικότητα τους και ιδίως στην ιδιοσυγκρασία τους , η  κάθε μια .ξεχωριστά  Το πιο βασικό απ όλα είναι στο να καταλάβει ( κατανοήσει ) η σύγχρονη γυναίκα ότι οτιδήποτε μας αρέσει και θέλουμε να το φορέσουμε δεν θ πρέπει και να το επιχειρήσουμε , διότι είναι πολύ λεπτή η γραμμή που διαχωρίζει το κομψό και το καλόγουστο από το το υπερβολικό και το υπερφορτωμένο ντύσιμο . 


Δεν σημαίνει ότι όταν πάμε για ποτό θα πρέπει να βάλουμε πάνω μας πάρα πολλά αξεσουάρ . Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το λιτό είναι και πιο ενδιαφέρον προκειμένου στο να το προσέξουμε ... Ένα άλλο βασικό στοιχείο που θα πρέπει να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι όλες οι μέρες της ημέρας δεν είναι εξίσου το ίδιο , με αποτέλεσμα να επιδέχονται τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς και αντιμετώπισής από τις εκάστοτε κοπέλες . Τέλος να μην παραλείψουμε να σας αναφέρομε ότι και η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και παράγοντα , σχετικά με την  εικόνα που προβάλουμε προς τα έξω , προς τους άλλους . 


Πιο κάτω επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε δύο κοπέλες οι οποίες προέρχονται από την πόλη στην οποία ζούμε ( Πάτρα ) , οι οποίες με τον πιο δυναμικό και ρεαλιστικό τρόπο , έχουν την δυνατόητα να επαληθεύσουν την παραπάνω περιγραφή που σας κάναμε και αναφέρεται στο καλόγουστο γυναικείο στυλ . Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως δίκαια συγκαταλέγονται στην κατηγορία εκείνη των γυναικών  που γνωρίζουν τι πάει να πει στυλ  και δεν το κρύβουν . Φυσικά αναφερόμαστε σε δυο αδερφές , στην Λία και την Στέλλα Τσαπικούνη , οι οποίες σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση , καταφέρνουν να αποτελούν το επίκεντρο τους ενδιαφέροντος .


ΛΙΑ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ 


Σε κάθε της εμφάνιση γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή με τις στιλιστικές της επιλογές. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως  έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει και κάθε φορά γίνεται όλο και καλύτερη. Τα κομψά φορέματα την κολακεύουν και είναι κάτι που την αντιπροσωπεύει. Χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες καταφέρνει πάντοτε να ξεχωρίζει. Είτε επιλέξει ένα σορτσάκι , είτε ένα φόρεμα έχει αποδείξει τι πάει να πει στυλ . Πάντα φροντίζει στο να προσθέτει τις απαραίτητες λεπτομέρειές για να το κάνει ακόμη πιο όμορφο , δίνοντας του αυτό το κάτι που χρειάζεται .










ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ 


Σε κάθε της κοινή εμφάνιση , η νεαρή Πατρινιά  έχει επάνω της τα περισσότερα βλέμματα και κατ επέκταση σχόλια . Χρόνο με το χρόνο γίνεται ομορφότερη, ενώ το στυλ της την κολακεύει και την ανεβάζει κι άλλο στα μάτια των απανταχού θαυμαστών της. Η Στέλλα Τσαπικούνη είναι πάντοτε σέξι με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει. Τέλος δεν έχει πέσει σε κάποιο κραυγαλέο στιλιστικό λάθος ( ατόπημα ) και κάθε φορά φαίνεται ότι έχει προνοήσει σχετικά με την επίτευξη αυτού .










Δεν υπάρχουν σχόλια: