Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ANNA POLO : Η Club Dancer Που Σε Κάνει Να Ξεχάσεις Το Όνομα σου ... !!!

Club dancer σαφώς και υπάρχουν πάρα πολλές , αλλά σαν την Anna Polo ( Facebook Name ) δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχουν δει αντίστοιχες της ... Πρόκειται για ένα κορίτσι το οποίο ξεχωρίζει από την υπόλοιπη μάζα , σαν την μύγα μες στο γάλα . Στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης του facebook τα LIKE και τα COMMENT πέφτουν βροχή και πολύ λογική εξέλιξη αν παρατηρήσει κάποιος την εξωτερική της εμφάνιση .... Πάντος εκτός από το παρουσιαστικό  της  , με βάση τα σχόλια και την άποψη όσων την ξέρουν καλύτερα , πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα , που αποτελεί το επίκεντρο της παρέας , με τις πεiράγματα που τους κάνει 

Ο σοφός λαός υποστηρίζει πως " Δείξε Μου Τον φίλο Σου Να σου Πω Ποιος Είσαι " και στην συγκεκριμένη περίπτωση , κολλητή φίλη της εντυπωσιακής Άννας είναι άλλη μια εκθαμβωτική παρουσία , η οποία ακούει στο όνομα της Ιωάννα Παπαδοπούλου .








Εντάξει ότι και να πούμε εμείς , σαν Patra Gossip News .Gr θα είναι πάρα πολύ φτωχό μπροστά στο υπερθέαμα , που είχαν την τιμή να αντικρίσουν τα μάτια μας ... Τόσο η Ιωάννα όσο και η Άννα είναι δυο πραγματικές κουκλάρες , θεές , Sexy και το μόνο που περνάει από το χέρι μας ( Αν και πολύ μηδαμινό μπροστά στη αγγελική παρουσία τους )  είναι να τους αφιερώσουμε το παρακάτω τραγούδι .










Δεν υπάρχουν σχόλια: