Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ποια Ελληνίδα “πέταξε” έξω την Angelina Jolie;

angelina-jolie-ellinida

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο ψηφίστηκε από το πιο έγκυρο κινηματογραφικό site IMDB ως μία από τις πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο, ξεπερνώντας ακόμη και την Angelina Jolie, η οποία -σύμφωνα με την ίδια λίστα- βρίσκεται στην 23η θέση. Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου.
Η πανέμορφη 24χρονη Ελληνίδα εδώ και περίπου τρία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνει διεθνή καριέρα. Η Τόνια άνοιξε νωρίς τα φτερά της και σήμερα βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της ξένης showbiz με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς.
Στην Ελλάδα η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις σειρές «Αληθινοί έρωτες», «Χρυσά κορίτσια», «Σε είδα» και στις ταινίες «Λούφα και παραλλαγή» και «Ψυχραιμία».
Μάλιστα για μικρό χρονικό διάστημα ο έρωτάς της με τον Ορφέα Αυγουστίδη είχε απασχολήσει τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο η Τόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω της την Ελλάδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της εκτός συνόρων.
Η Τόνια Σωτηροπούλου συμπρωταγωνίστησε με τον βραβευμένο ως καλύτερο ηθοποιό Toby Jones στο θρίλερ «Βerberian Sound Studio», σε σκηνοθεσία Peter Strickland, γεγονός που έκανε τους υπευθύνους του IMDB να την προσέξουν και να την ψηφίσουν στην τέταρτη θέση στη λίστα με τις εξωτικές καλλονές, τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην 23η θέση ( inthevip.gr )
tonia-sotiropoulou-sexy

Δεν υπάρχουν σχόλια: