Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Τσίπας Ηλίας Σχολιάζει ( Κριτικάρει ) : << Τι Είδαμε Στην Νυχτερινή Διασκέδαση Της Πάτρας Αυτο Το Π/Σ Που Μας Πέρασε >>


Άλλο ένα Π/Σ ( ΠαρασκευόΣαββατο ) πέρασε και πλέον ανήκει στο παρελθόν . Τα πράγματα , σε γενικό βαθμό , κινήθηκαν αρκετά καλά ( ενθαρρυντικά για το μέλλον ) , όσον αφορά την νυχτερινή ζωή της πόλης που λέγεται Πάτρα .... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή , ξεκινώντας από την ημέρα της Παρασκευής . Σε άλλες περιπτώσεις του παρελθόντος φυσικά , είχε χαρακτηριστεί ως Μεγάλη Παρασκευή , αφού η κίνηση θεωρήθηκε ως πολύ ρηχή για τα δεδομένα της καλοκαιρινής περιόδου . Αυτή την φορά όμως όμως πλήθος κόσμου είπε να βγει έξω , για ένα ποτό ( πάντοτε ) , προκειμένου να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα που τον ταλανίζουν , καθ όλη την διάρκεια της βδομάδας . Σε αυτό συντέλεσε το γεγονός , ότι η ζέστη πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο και όπως και να το κάνουμε , είναι πολύ δύσκολο για όλους μας , υπό τέτοιες συνθήκες να κάτσουμε σπίτι .


Συγκεκριμένα για ακόμη μια Παρασκευή το Sea Through βούλιαξε και πραγματικά πιστέψτε μας , δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί που χρησιμοποιούμε την συγκεκριμένο όρο . Στην περίπτωση αυτή , ταιριάζει απόλυτα η έκφραση << Κάθε Φέτος Και Καλύτερα >>... Λίγα μέτρα πιο δίπλα , στο Space Club είχαμε το Αθηναϊκό Event Sex Me Up , η επιτυχία του οποίου ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες των πιο ένθερμων υποστηρικτών του . Ακόμη και στις 04:00 π.μ η ουρά μπροστά από το μαγαζί , δεν είχε προηγούμενο .


Στο ανανεωμένο Rio By Night με κεκτημένη ταχύτητα από την πόλη της Καλαμάτας , ο δικός μας Σπύρος Πανταζόπουλος , πραγματοποιήστε την δική του πρεμιέρα , ανάμεσα σε καλούς φίλους και γνωστούς . Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι Πατρινοί που έδωσαν το παρόν , όπως η νεαρή τραγουδίστρια του Romeo Μίνα Ευαγγέλου , ο Γιώργος Παντελής ( Lifestyle Manager to Flash Star ) καθώς και αρκετοί άλλοι . Να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε πως τελικά την Παρασκευή το νυχτερινό κέντρο Romeo +  δεν άνοιξε , με τους πάντες να ετοιμάζονται για την μεγάλη έναρξη του Volcano με την Πάολα Φωκά .


Την αμέσως επόμενη ημέρα ( Σάββατο ) το πρώτο λόγο το είχε φυσικά ο Γιάννης Πλούταρχος , με την τιμή της φιάλης να κυμαίνεται 160 Ε στα 4 άτομα . Όπως αναμενόταν αρχικά , έτσι έγινε και στην πράξη , με τα ΑΣΤΕΡΙΑ ( Δρέπανο ) να είναι κατάμεστο από πολύ νωρίς σχετικά . Εκτός από Πατρινούς/νιες αρκετοί ήταν και αυτοί που βρέθηκα από τις γύρω περιοχές ( όπως το Αίγιο , Βάρδα , Αμαλιάδα ) προκειμένου να δουν live , το καλύτερο παιδί , με το γυναικείο φύλλο να έχει την τιμητική του . Στην περιοχή της Πλαζ , το Bamboo αν και μεγάλος χώρος , αυτό δεν το εμπόδισε προκειμένου να γεμίσει . Από κει και πέρα , το Ecca συνεχίζει την σταθερή ανοδική πορεία για ακόμη μια μέρα , ενώ το Metropolis Live στην περιοχή του Ριον , μας θύμισε για πιο λόγο το αγαπήσαμε και το ξεχωρίσαμε το χειμώνα , που μας πέρασε . Α βέβαια να μην ξεχάσουμε να μην αναφέρω το Distinto , το οποίο εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί μια διαφορετική πολιτική , σε σχέση με τους υπόλοιπους και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλοί λένε ότι << θα Πάμε Distinto Που Έχει Κυριλέ Κόσμο >> .... Αυτό αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση !!!


Τώρα πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν και να πουν << Καλά Ρε Εσύ Τσίπα Μα 'Ολοι Καλά τα Πήγανε ... ??? Δεν Έχεις Να Πεις Μια Κακιά Κουβέντα Για Κανέναν ... ??? >> , ενώ κάποιοι άλλοι  σίγουρα θα σκεφτούν ότι λέω για όλους καλά πράγματα , προκειμένου να τα έχω καλά με τους ιδιοκτήτες για κάποια μελλοντική συνεργασία . Άλλωστε και εγώ στην θέση τους , το ίδιο κατά μεγάλη πιθανότητα θα μου περνούσε από το μυαλό . Στο σημείο αυτό , να σας ξεκαθαρίσω πως ποτέ κανένας από τα προαναφερόμενα μαγαζιά δεν αποτελεί χορηγό στο συγκεκριμένο blog , ούτε έχω πάρει χρήματα απο κανέναν , λόγο ότι πολύ απλά δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν , για να τους γλύφω ... Αφού δηλαδή Παρασκευή - Σάββατο τα πήγαν περίφημα , εγώ να πω το αντίθετο ... ? Στόχος ποτέ δεν ήταν ούτε θα αποτελέσει το να βγάλουμε χρήματα , αλλά μέσα απο το συγκεκριμένο blog να εκφράσουμε την άποψη μας και τίποτα άλλο παρασπάνω ... !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: