Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Απίστευτο: Έκλεψαν τα λάστιχα από το τζιπ της Θεοδωρίδου


Θύμα κλοπής έπεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άγνωστοι αφαίρεσαν τα 2 από τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου της το οποίο ήταν σταθμευμένο στο parking μεγάλης διάρκειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» .
Η Νατάσα είχε αφήσει το αυτοκίνητο της στο parking την Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου να ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται. 

Την Κυριακή το μεσημέρι, επιστρέφοντας, πήγε να το παραλάβει και αντιλήφθηκε ότι έλειπαν τα δύο από τα τέσσερα λάστιχα!!! Το αυτοκίνητο στηριζόταν σε τέσσερις «τάκους»!!! Οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει τα δύο λάστιχα και είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν και τα άλλα δύο!!! Για άγνωστο λόγο τα άφησαν στη θέση τους, «σκασμένα» και σε άθλια κατάσταση, έχοντας εγκαταλείψει πάνω στο αυτοκίνητο το «εργαλείο» με το οποίο ανασηκώνεται το όχημα για αλλαγή ελαστικών! 
Η πρώτη της σκέψη ήταν να το αναφέρει στον υπάλληλο που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταγγείλει την κλοπή, απ’ όπου και αναχώρησε για το σπίτι της με ταξί. 
Αργότερα την ενημέρωσαν από το τμήμα ότι τα λάστιχα βρέθηκαν , είχαν τοποθετηθεί ως «υποστήριγμα» σε ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου από το οποίο είχαν αφαιρεθεί και τα 4 λάστιχα !!!
Και αναρωτιόμαστε… 
Δεν υπάρχουν κάμερες στο parking του αεροδρομίου ?
Ποιός είναι υπεύθυνος για τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στο parking? Και δε μιλάμε για αντικείμενα που εκλάπησαν μέσα από το αυτοκίνητο αλλά για ολόκληρα εξαρτήματα!!!
Πως φόρτωσαν 4 λάστιχα και πως έφυγαν από το parking χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς?
Πού ήταν η ασφάλεια του parking του αεροδρομίου όλη αυτή την ώρα που χρειάστηκαν οι κλέφτες για να βγάλουν ανενόχλητοι 6 λάστιχα ?
Πόσο ασφαλείς είναι οι ανυποψίαστοι πολίτες που ενδέχεται να παραλαμβάνουν αυτοκίνητα από το χώρο στάθμευσης και πολύ αργά τη νύχτα?
Ποια θα ήταν η «κατάληξη» αν την ώρα που κατευθυνόταν για την παραλαβή του αυτοκινήτου η κα Θεοδωρίδου οι κλέφτες ήταν ακόμη εκεί?
Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς, είτε πληρώνουμε, είτε όχι, δεν υπάρχουν κανόνες και «σταθερές» και αυτό έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε απόγνωση!!! ( Gossip - TV ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: