Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Δείτε την λίστα με τα περισσότερα << CHECK IN >> στην Πάτρα

Μετά το facebook και το twitter πλέον μέρος της καθημερινότητας μας , αποτελεί και το λεγόμενο <<  CHECK IN ON FACEBOOK >> . Δηλαδή δηλώνουμε τον τόπο , το μέρος η την επιχείρηση που μπορεί να βρισκόμαστε ανά πάσα χρονική στιγμή . Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται ιδιαίτερα λόγος σχετικά με τα check in που συγκεντρώνουν τα πιο hot στέκια της πόλης μας , της Πάτρας . Το Patra Gossip News .Gr πραγματοποιήστε μια έρευνα σχετικά τον αριθμό που έχουν συγκεντρώσει , μέχρι σήμερα διάφορα cafe - bar και club . Τα στατιστικά δεδομένα που θα σας παρουσιάσουμε είναι απόλυτα ακεριβείς , αφού μπορεί ο καθένας να μπει στο facebook και να κάνει την σχετική επιβεβαίωση . 

Πρώτο στην λίστα βρίσκεται το Magenda στην Αγίου Νικολάου , το οποίο έχει συγκεντρώσει 16.447 check in και απέχει πολύ από τους υπολοίπους .



Αμέσως μετά , στην δεύτερη βαθμίδα ιεραρχικά είναι το Villa Mercedes  το οποίο μέχρι σήμερα αριθμεί περίπου 9.525 check in . Πάντως η απόσταση με τους υπολοίπους είναι πάρα πολύ μικρή , τέτοια η οποία μπορεί να καλυφθεί .



Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί το άλλο μεγάλο έτερο club της Πάτρας , το W Night Club με 9.450 check in . Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας αναφέρουμε πως τα ποσοστά του W κρίνονται ιδιαίτερα υψηλά αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο club εμφανίστηκε για πρώτη φορά φέτος  στην Πάτρα .


Λίγο πιο κάτω , στην τέταρτη θέση με 8.645 check in βρίσκεται το Fabric .


7.789 check in έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτή την στιγμή το Bijoux just clubbing . Ποσοστά καθόλου χαμηλά .


Εκτός από νυχτερινά club στην σχετική λίστα υπάρχουν και cafe - bar τα οποία συγκεντρώνουν αξιόλογα στατιστικά δεδομένα . Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί το Bara - Bara με 6.355 check in .


Στα Ψηλά Αλώνια υπάρχει φυσικά και το Glamour Cafe το οποίο φέτος κατά πολλούς πραγματοποιήστε την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του , αφήνονοντας σε όλους μας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις . Έτσι λοιπόν τα 6.246 check in που αναλογεί μέχρι σήμερα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα .


Επίσης μέρος της σχετικής λίστας αποτελεί και το Navona στην Ραδινού με 1.884 check in .


















Δεν υπάρχουν σχόλια: