Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

To ΔΝΤ στα χέρια...της Πετρούλας




Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ήταν αυτές που σύστησαν την Πετρούλα Κωστίδου στο ευρύ κοινό. Το νεαρό μοντέλο έξαλλο για τα αποτελέσματα στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2007 εξέφρασε την οργή της πετώντας τα παπούτσια της στο catwalk και φεύγοντας επιδεικτικά.
Από τότε μέχρι σήμερα η καριέρα της Πετρούλας έχει αλλάξει πολλές φορές...δρόμου ακόμα και λεωφόρο. Από τις πασαρέλες βρέθηκε εν μία νυκτί να ενημερώνει του τηλεθεατές για τον καιρό από τη συχνότητα του STAR προκαλώντας τις περισσότερες φορές μεγαλύτερα προβλήματα ακόμα κι από έκτακτα καιρικά φαινόμενα.


Η θητεία της αν και κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη έκανε τον κύκλο της και από κορίτσι του καιρού συνέχισε αυτή τη φορά με το...μάχιμο ρεπορτάζ. Ο Mr. Blue Eyes – ο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ – για όσους δεν γνωρίζουν, έγινε ο επόμενος στόχος της δαιμόνιας ρεπόρτερ.



«Αυτά τα δύο γαλανά ματάκια μού έχουν κάψει την καρδιά. (...) Θα προσπαθήσω να πάω για φαγητό μαζί του. Έχω τόσα να τον ρωτήσω» είχε εκμυστηρευτεί σε μία πρόσφατα συνέντευξή της η Πετρούλα Κωστίδου η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει τα δίχτυα της στον Τσάρλς Νταλάρα.


Η Πετρούλα σχεδόν καθημερινά συνεχίζει με το μικρόφωνο στο χέρι...να ενημερώνει και να διασκεδάζει το κοινό ενώ μία παλιότερη δήλωση της ότι « στις αρχές που δούλευε στο STAR έβαλε την κάρτα εισόδου στην οπή της πυρασφάλειας!» ελέγχεται ως ανακριβής.




Δεν υπάρχουν σχόλια: