Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στην τελική ευθεία παραγωγής το iPad 3


Η αναφορά περιορισμού των παραγγελιών οθονών για το iPad 2 και η είδηση που δημοσίευσε το Digitimes για αποστολή τριών εκατομμυρίων νέων οθονών, ειδικά σχεδιασμένων για το iPad 3, φούντωσε τα σενάρια και τις εικασίες για τη νέα γενιά της ταμπλέτας που κυριαρχεί στην αγορά παγκοσμίως.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τρεις κατασκευαστές και βασικοί προμηθευτές της Apple (οι Samsung, LG Display και Sharp) έχουν ήδη αποστείλει από ένα εκατομμύριο οθόνες υψηλής ανάλυσης, με τελικό προορισμό τα εργοστάσια παραγωγής των συσκευών της στην Κίνα. Ετσι, υπολογίζεται ότι η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή του νέου iPad σε ευρεία κλίμακα από τις αρχές Ιανουαρίου και πιθανολογείται ότι αυτό θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Μαρτίου.

Αλλες πληροφορίες του iLounge θέλουν το iPad 3 να είναι 7 χιλιοστά πιο λεπτό από το υπάρχον μοντέλο και η παρουσίαση του να γίνεται τον Ιανουάριο.

Στο ίδιο site έχουν αναρτηθεί νέες πληροφορίες και για το επόμενης γενιάς iPhone, το οποίο και πάλι εικάζεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών, θα είναι 8 χιλιοστά μακρύτερο από το 4S, θα έχει οπίσθιο κάλυμμα αλουμινίου, θα είναι συμβατό με τα δίκτυα LTE (4G) και θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Τέλος, η Apple φέρεται να έχει ήδη προμηθευτεί περιορισμένο αριθμό οθονών 7,5 ιντσών, μελετώντας την παραγωγή ενός μικρότερου iPad.

Δεν υπάρχουν σχόλια: