Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σκάρλετ Γιόχανσον, Δεν Έχεις Να Πας Πουθενά Η θέση σου είναι εκεί που σε θέλει το κοινό σου



Πρώτον, έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό. Δεύτερον, έχει να κάνει φωτογράφιση που της αρμόζει μήνες. Και τώρα έρχεται κι αυτή η είδηση, πως θέλει, λέει, να σκηνοθετήσει ταινία. Ε, ναι. Ήρθε η ώρα να της κουνήσουμε επιδεικτικά το δάχτυλο και να της το ξεκαθαρίσουμε: “Δεν έχεις να πας πουθενά, Σκάρλετ. Η θέση σου είναι μπροστά από τις κάμερες. Τέλος".  


Δήλωση: “Θα ήθελα να σκηνοθετήσω. Ετοιμάζω μια δική μου δουλειά εδώ και χρόνια. Θέλω να δουλεύω σε πράγματα που εμπεριέχουν μια πρόκληση για μένα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν με τρομάζουν έστω και λίγο”. Δηλαδή θα γίνει ταινία με την Σκάρλετ και εμείς θα δούμε μόνο το ονοματάκι της στους τίτλους αρχής και τέλους; Όχι, όχι, όχι.. Δεν γίνεται αυτό.


Γιατί, ακόμα και στις σκηνές που φοράει όλα της τα ρούχα, αυτό το γεμάτο πειρασμό βλέμμα, ο τρόπος που μιλάει, είναι τόσο αποπλανητικά:



Και, αφού αναπολούμε παλιές καλές στιγμές της Σκάρλετ, ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα κορίτσι που ξέρει να αναδεικνύει το καμπυλόγραμμο κορμί της, και ιδιαίτερα το μπούστο της. Και από πάνω και από πλάγια.

Θυμήσου αυτό το εκπληκτικό sideboob:



Σκάρλετ, συνέχισε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα και άσε τις προκλήσεις. Μπροστά από τις κάμερες, με λίγα ρούχα (δεχόμαστε και βρεγμένα πουκάμισα) και πολλές ερωτικές σκηνές.


 πηγη yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: