Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

H Ελίνα Τζουβέκα μιλάει πρώτη φορά για την << πάυση >> της απο το Romeo


Η νεαρή Πατρινά τραγουδίστρια , Ελίνα Τζουβέκα μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά και μόνο στο Patra Gossip News .gr , σχετικά με την απότομη παύση της , από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Romeo  + . 


Έτσι λοιπόν η Ελίνα δήλωσε κατά λέξη στον Τσίπα Ηλία :


<< Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σταμάτησα από το Romeo .  Όπως είχατε γράψει και εσείς πρώτη , οι σχέσεις που διατηρώ με το συγκεκριμένο μαγαζί , ήταν είναι και θα παραμείνουν εξαιρετικές , αφού πέρασα 3-4 πολύ όμορφα χρόνια και πραγματικά πιστεύω πως αποτέλεσε το διαβατήριο και προάγγελο για το παρακάτω βήμα . Όπως όλα τα πράγματα κάνουν το κύκλο τους , έτσι έγινε αντίστοιχα και με την περίπτωση μου . Πιστεύω και θεωρώ πως έχει έρθει πλέον η ώρα να κάνω το παρακάτω βήμα στην καριέρα μου , να κάνω κάτι το διαφορετικό , σε σχέση με αυτό που με είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια >>


Επίσης να μην παραλείψουμε να σας πούμε πως η Ελίνα Τζούβεκα σε λίγο καιρό ετοιμάζει , ένα νέο καλοκαιρινό κομμάτι , το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να το ακούσετε μέσα από το Patra Gossip News για πρώτη φορά .Σάββατο 24.03.2013 μπορείτε να την απολαύσετε από κοντά , στην πόλη του Μεσσολόγη και συγκεκριμένα στο ΓΙΟΤ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: