Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Σκάνδαλο στην Πάτρα! Έπιασε τον άντρα της στα πράσα με ...μπρατσωμένο νεαρό


Ένα απίστευτο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε βάρος γνωστού ζευγαριού της Πάτρας και όλα αυτά μετά από άγριο επεισόδιο μεταξύ τους που αναστάτωσε το κέντρο της πόλης.

 Και αφορμή γι' αυτό στάθηκε το γεγονός ότι η σύζυγος ...έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ερωτικών του περιπτύξεων με άνδρα, στην αποθήκη του καταστήματός τους! 




Το θέμα έχει γίνει ευρέως γνωστό σε κύκλους Πατρινών και ιδίως στους κόλπους του εμπορικού κόσμου.
Τελικά τον είδε να πηγαίνει στο εμπορικό κατάστημα που διατηρούν και να μπαίνει μέσα κλείνοντας την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφθασε ένας ψηλός νεαρός, στον οποίο άνοιξε και τον έβαλε μέσα. 

Η αλήθεια είναι ότι η σύζυγος ηρέμησε προς στιγμήν, συνειδητοποιώντας πως δεν επρόκειτο για... ερωτοδουλειά. Όμως η ώρα περνούσε και οι δύο άνδρες δεν έβγαιναν, με αποτέλεσμα να αρχίσει να σκέπτεται άλλου είδους σενάρια, ακόμα και για ύποπτα μπλεξίματα του άνδρα της.
Έτσι, η σύζυγος αποφάσισε να μπει κι εκείνη στο μαγαζί, χρησιμοποιώντας τα δικά της κλειδιά.


 Μπαίνοντας δεν είδε τον σύζυγο και τον άγνωστο άνδρα και χρειάστηκε να κατευθυνθεί ως την αποθήκη του μαγαζιού, απ' όπου άκουγε περίεργους ήχους! Και μπαίνοντας στην αποθήκη ήρθε αντιμέτωπη με το πιο αποκρουστικό για εκείνη θέαμα. Βλέποντας τον άνδρα της ζωής της στη διάρκεια ερωτικής πράξης με τον... γυμνασμένο άγνωστο νεαρό!
Η επ' αυτοφώρω «σύλληψη» συνοδεύτηκε από άγριο επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού. Μάλιστα οι φωνές της γυναίκας ακούστηκαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση και είναι γεγονός ότι μέχρι και κάτοικοι διαμερισμάτων στην πολυκατοικία πάνω από το κατάστημα είχαν βγει στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο καυγάς του ζευγαριού συνεχιζόταν μέχρι και έξω από το κατάστημα. Όσο για τον νεαρό, κατ' ομολογία του συζύγου, ήταν επαγγελματίας του είδους ο οποίος έκλεινε ραντεβού με άνδρες έναντι αμοιβής! 

Το ζευγάρι ήδη βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου και ο επικείμενος χωρισμός τους έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις σε κύκλους γνωστών και φίλων τους...

ΠΗΓΗ : Tragiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: