Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Όλη η αλήθεια για το Carnival Group << ΤΖΟΥΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ >>



Αύριο , ημέρα Σάββατο  είναι η πρώτη μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού και νομίζουμε ότι έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να μπούν κάποια πράγματα στην θέση τους και να ειπωθούν ορισμένες αλήθειες . Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το Carnival Group << ΤΖΟΥΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ >> 


Καταρχάς ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή . Έτσι λοιπόν , στο ξεκίνημα της καρναβαλικής περιόδου , ο Αντρέας Γκαρόνης ( γνωστός Πατρινός barman ) μαζί με κάποιον κολλητό του φίλο , αποφάσισαν να μπουν στην διαδικασία να βγάλουν το λεγόμενο " Τζουλιάδες και Νταβάδες " . Τα πράγματα ξεκίνησαν αρκετά ενθαρρυντικά , αφού δόθηκαν οι πρώτες παραγγελίες για το ράψιμο της στολής καθώς και επίσης δαπανήθηκε  ενα αρκετά αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό για promotion και διαφήμιση . 

Κάπου εκεί όμως , τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν μια εντελώς διαφορετική ροή σε σχέση με τα αναμενόμενα , αφού ο υποτιθέμενος << φίλος >>του Αντρεά Γκαρόνη , 2 βδομάδες περίπου πριν την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση , αποχώρησε και μάλιστα με πολύ άσχημα και μη φιλικό τρόπο , ζητώντας πίσω εγγεγραμμένα άτομα καθώς και κάποια χρήματα . Έτσι λοιπόν ο Αντρέας , έμεινε εντελώς ξεκρέμαστος , αλλά παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων . 

Το Patra Gossip News .gr λοιπόν στο σημείο αυτό έχει καθήκον να δώσει τα εύσημα στο συγκεκριμένο άτομο ( Αντρέας Γκαρόνης ) , αφού παρόλο τον πόλεμο και την λάσπη που δέχτηκε , σε καμία περίπτωση δεν το έβαλε κάτω , αλλά απεναντίας έμεινε όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή ( καθώς το Carνival Group : Τζουλιάδες και Νταβάδες θα συμμετάσχει στις δυο μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις ) . Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε και το προσωπικό κόστος που είχε ο Αντρέας , πράγμα πολύ σημαντικό , αν αναλογιστούμε σε τι δύσκολες περιόδους  ζούμε όλοι μας , αφού αποφάσισε να δώσει εντελώς δωρεάν τις στολές που ήταν είδη έτοιμες , χωρίς κανένα οικονομικό αντάλαγμα .




Δεν υπάρχουν σχόλια: