Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κοτόπουλο Μαριναρισμένο σε balsamico ...


Μαπετ














Πως το λέμε; “Κρύο καιρός για δύο”. Για αυτό επιστρέφουμε στα πιο gourmet πιάτα για να μην νομίζει το έτερον ήμισυ ότι δεν την προσέχεις.

Αφού κάναμε μια γύρα από τα street foods, όπως burger και σουβλάκια, που μπορείς να τα κάνεις και εσύ στην κουζίνα σου, καιρός να επιστρέψουμε σε πιο “περίεργες” συνταγές. Γιατί και τα λεφτά για έξω δεν περισσεύουν και η αλήθεια είναι πως το κρύο σου το βγάζει το να μείνεις μέσα, με φαγητό, κρασί, ωραία μουσική και το κορίτσι. Έτσι για να μην λέει ότι δεν την προσέχεις, πάρε να έχεις μια συνταγή ωραία, που την φτιάχνεις εύκολα. Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε balsamico

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο pkool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: