Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΙΤΣΑΣ : Τόσα Χρόνια Στην Πρώτη Γραμμή , Η Αναγέννηση Της Παριζιάνα Και Τα Άφθονα Λουλούδια Όσο Κανένας Άλλος

Πλέον στις μέρες που ζούμε βλέπουμε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες πολλές φορές μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό . Μια τέτοια αντίστοιχη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και με τους τωρινούς  ( νέους  σε ηλικία ) Πατρινούς τραγουδιστές / τριες οι οποίοι/ες χωρίς ακόμη καλά καλά να δώσουν πειστικές εξετάσεις περί των ικανοτήτων τους , θεωρούν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω τους .


Όπως λέει και ο σοφός λαός όμως " Όπου Λαλούν Πολλά Κοκόρια Αργεί Να Ξημερώσει " . Έτσι λοιπόν μέσα από το Patra Gossip News .Gr θα πραγματοποιήσουμε ένα άτυπο flash back , προκειμένου να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι του χώρου . Μπορεί ορισμένοι να περηφανεύονται ότι έχουν κυκλοφορήσει ολόκληρη δισκογραφία αλλά τα πάντα κρίνονται πάνω στην πίστα , face to face με το κοινό που θα έρθει να σε δει από κοντά . 



Στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον , ξεχωρίζει σαν το μύγα μες το γάλα ο Γιάννης Πανίτσας ο οποίος από πάρα πολλούς θεωρείται ως ο Πατρινός άρχοντας των λουλουδιών . Για να μην πλατιάζουμε και σας κουράζουμε στα τόσα χρόνια της σταδιοδρομίας του,  έχει καταφέρει να δεχτεί τόσα λουλούδια , όσα κανένας άλλος Πατρινός καλλιτέχνης , διότι πολύ απλά ο κόσμος γουστάρει να βλέπει τον Πανίτσα πάνω στην σκηνή .

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη του στο thebest.gr , στην ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την σχέση του με τα λουλούδια , ο δημοφιλής Πατρινός τραγουδιστής είχε κάνει την παρακάτω δήλωση :

Με λατρεύουν (γελά…)! Ο λουλουδοπόλεμος είναι η έκφραση εκτίμησης και επιβράβευσης όχι μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά και σε αυτό που παρουσιάζω και πιστεύω πως αγγίζει τις καρδιές του κόσμου.  Θυμάμαι ένα βράδυ στο «Τούνελ» στην Αθήνα, ένας πελάτης μου ζήτησε να πω επτά φορές συνεχόμενα τον «Παράνομο δεσμό» και με γέμισε λουλούδια… 

Η συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή , τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο , Την Κατερίνα Στανίση , τον Θέμη Αδαμαντίδη καθώς και τον Αντύπα , αποτελούν στοιχεία που μιλάνε από μόνα τους . Μπορεί σε ορισμένους να μην τους αρέσει αλλά εάν θέλει κάποιος να χαρακτηρίζεται ως αντικειμενικός , το λιγότερο που οφείλει να κάνει είναι να δεχτεί την αξία του άλλου . 





Οι συγκεκριμένες φώτο που σας παρουσιάζουμε θεωρούμε ότι αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση περί του περιεχομένου των λεγομένων μας . Άλλωστε όλοι μας θυμόμαστε τι είχε γίνει γίνει όταν ο Σάκης Καντάς συνευρέθηκε μαζί με τον Γιάννη Πανίτσα στο νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα . Απλά ο κακός χαμός !!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια: