Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Βίβιαν Λέση & Κ.Καρβουνιάρη Κάθε Τετάρτη - Παρασκευή Θα Βρίσκονται Στο Dun Hill ... !!!Η επιστροφή της Βίβιαν Λέση στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Πάτρας συνδέεται άμεσα με ένα νέο στέκι , άκρως ανακαινισμένο , με full ενέργεια και το κυριότερο εφαρμόζοντας την τιμολογιακή πολιτική του , στα νέα δεδομένα που βιώνουμε όλοι μας . Το DUN HILL ( Άγιος Ιωάννης Πράτσικας - Rsv : 2614. 004.207) από την προηγούμενη βδομάδα και κάθε Τετάρτη - Παρασκευή φοράει τα γιορτινά του και σας υποδέχεται τις μεσημεριανές ώρες ( 15:00 ) για ένα γλέντι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ σας . Εκλεκτοί μεζέδες , καλή παρέα και φυσικά υπό την συνοδεία μουσικών ασμάτων το μόνο σίγουρο είναι τα μεσημέρια σας , πλέον θα αλλάξουν μορφή . 


Εκτός από την προαναφερόμενη Βίβιαν Λέση ,το μουσικό επιτελείο θα αποτελείται από την ταλαντούχα Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη , καθώς και τον Pano Poupou ( Facebook Name ) .


Επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό να σας αναφέρουμε πως το Dun Hill αποτελεί την νέα επιχειρηματική δραστηριότα του Θεόδωρου Αθανασόπουλου , ο οποίος ευελπιστεί σε μια νέα εναλλακτική πρόταση διασκέδασης ... !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: