Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

NAVONA : Από Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου Και Πάλι Κοντά Σας !!!


Η παραπάνω εικόνα που σας παρουσιάζουμε δεν αποτελεί δημιούργημα του Patra Gossip News .Gr αλλά μόλις αναρτήθηκε στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook από τον Άκη Καραβιώτη ( Ιδιοκτήτης ) .

Η είδηση που αποκάλυψε ο ίδιος αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που το NAVONA ( Ραδινού ) θα βρίσκεται και πάλι κοντά σας . Συγκεκριμένα Τετάρτη 5.09 αναμένεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες του , υποδέχοντας όλους εσάς που το στηρίζεται τόσα χρόνια ... !!!

<< ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ >> Το Αγαπημένο Στέκι Των Φοιτητών !!!


Μουσικό μεζεδοπωλείο στο Κάστρο της πόλης ...
Εδώ και 23 χρόνια σε αυτή την περιοχή υπάρχει απο ανθρωπους που το αγάπησαν και το γνώρισαν σε άλλους 
και ψάχνουν αυθεντικά στέκια που όλο το μαγαζί γινεται μια παρέα











ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ AVANTAZ KANOYN TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΑΣ !!!

Είναι να μην το πάρει κανείς απόφαση να επισκεφτεί το Ελληνάδικο AVANTAZ αφού οι εικόνες που θα συναντήσει πρόκειται να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό . Τα κορίτσια που εργάζονται στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι πραγματικά κόλαση και κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται . Για ρίξτε μια ματιά περί τον λεγομένων μας !!!




Η Απάντηση Του W Night Club Στο Ρεπορτάζ Του Patra Gossip News .Gr !!!

Άμεση ήταν η απάντηση του W NIGHT CLUB στο ρεπορτάζ του Patra Gossip News .Gr σχετικά με την πολυσυζητημένη photo που αναστήσαμε στο συγκεκριμένο lifestyle blog πριν από λίγες ώρες . Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση δόθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook το αγαπημένο club των Πατρινών είναι κατά λέξη η παρακάτω : 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ταύτισή μας με σχόλια του τύπου 'η περσινή χρονιά κινήθηκε σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο' είναι η σημαντικότερη ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (και) ΦΕΤΟΣ ... !!!


Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συγκεκριμένη εξέλιξη αφού η παρουσία του W Night Club αποτέλεσε σημείο κατατεθέν για την νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας και σαφώς συμβάλει με τον δικό του τρόπο σε όλο αυτό που λέγεται αυθεντική διασκέδαση σεβόμενο τον εκάστοτε θαμώνα που θα το επισκεφτεί !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τρίτη 11.09 To Πολυσηζητημένο Come Back Του OPAL BY NIGHT !!!


Πρώτοι μόνο μέσα από το Patra Gossip News .Gr σας είχαμε προαναγγείλει την είδηση ότι το Opal θα έκανε το λεγόμενο Come back . Μην σας φαίνεται πως πρόκειται για κάποιο Απριλιάτικο αστείο αφού η σχετική πληροφορία είναι πέρα για πέρα αληθινή . Αφήνοντας πίσω παγιωμένες πολιτικές του παρελθόντος , το άκρως ανανεωμένο OPAL BY NIGHT απο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου θα είναι σε θέση να ανοίξει και πάλι τις πύλες του , υποδέχοντας  όλους εσάς που επιδιώκεται αυθεντική διασκέδαση και παράλληλα οικονομικές τιμές προσιτές προ το μέσο καταναλωτή της Πάτρας

Θα είναι κάτι το εντελώς καινούργιο , περιλαμβάνοντας Glamorous Event καθώς και άτομα τα οποία είναι σε θέση να αναλάβουν το δύσκολο φορτίο που λέγεται Opal BY Night . Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Γιώργος Μωραίτης ( Υπεύθυνος ) καθώς και ο Νίκος Αμπλιανίτης ( Ιδιοκτήτης ) , δυο εξαιρετικά παιδιά με αγάπη , ζήλο και κυρίως γνώσεις σε όλο αυτό το νέο εγχείρημα  ( project ) που σε λίγες μέρες θα  είναι και πάλι κοντά σας , ύστερα από ορισμένο χρονικό διάστημα απραγίας , μένοντας στο παρασκήνιο ... !!!

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ : << Όλα Ήταν Ένα Ψέμα >> Σχετικά Με Την Φημολογούμενη Κόντρα Του Με Τον Σπύρο Πανταζόπουλο !!!

Στην συγκεκριμένη πόλη που ζούμε γινόμαστε θεατές ορισμένων καταστάσεων που ακόμη και την καλύτερη διάθεση να έχουμε , κρίνεται αδύνατη η περαιτέρω επεξήγηση τους .

Σας λέμε κάτι τέτοιο λόγο ότι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον ταλαντούχο τραγουδιστή Νεκτάριο Κακολύρη είναι ραγδαίες , με αποτέλεσμα τα σχόλια που εμπλέκουν το πρόσωπο του να παίρνουν και να δίνουν . Πάντως μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι από την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο << Όλα Ήταν Ένα Ψέμα >>  ξεκίνησε ένας άτυπος πόλεμος αγνώστου σκοπού και προέλευσης . Μείναμε άφωνοι στο άκουσμα της είδησης ότι οι λεγόμενοι << Κριτές Των Πάντων >> προέρχονται από τον ίδιο τομέα ενασχόλησης με τον Νεκτάριο , την μουσική .


Η άσκηση κριτικής που βασίζεται σε αίτια και επιχειρήματα σαφώς και είναι ευπρόσδεκτη . Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα χτυπήματα είναι κάτω από την μέση με αποτέλεσμα να κρίνονται ως κακόβουλες , αφού το περιεχόμενο τους πηγαίνει σε προσωπικό επίπεδο . Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Σπύρο Πανταζόπουλο χωρίς όμως να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι μιας τέτοιας εξέλιξης . Λόγο όμως ότι το Patra Gossip News .Gr διατηρεί εξαιρετικές και με τους δύο είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως όλα τα παραπάνω που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς σε καμία περίπτωση δεν υφίστανται … Η φαντασία ορισμένων ανθρώπων ξεπερνάει ακόμη του Steven Spielberg .


Μάλιστα δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα περίπου από την στιγμή εκείνη που ο Νεκτάριος Κακολύρης ξέσπασε ( στο προσωπικό του προφίλ στο facebook )  σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα . Δεν δίστασε να βάλει τα πράγματα στην θέση που τους αρμόζει και ορισμένους πονηρούς στην γωνία τους . Πραγματικά ήταν μια εξομολόγηση καρδιάς ... !!!

1 ΕΙΚΟΝΑ  ΙΣΟΝ ΜΕ 1000 ΛΕΞΕΙΣ 



Όποιος βρέθηκε χθες βράδυ στο Άνω Καστρίτσι σίγουρα θα κατάλαβε ότι οι δυο Πατρινοί τραγουδιστές τρέφουν απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση ο ένας προς τον άλλου . <<  ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ >> λέει ο στίχος και θεωρούμαι ότι ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση . Ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Πεφάνης απαθανάτισε την στιγμή όταν ο Σπύρος Πανταζόπουλος έδωσε το μικρόφωνο στο Νεκτάριο Κακολύρη και η συνέχεια που ακολούθησε δεν περιγράφεται με απλά λόγια . Σε λίγες ώρες μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και το σχετικό βίντεο  !!!

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : Το W Night Club << ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ >> ??? ... Δείτε Φώτο !!!

Η σημερινή εικόνα που πρόκειται να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά και μόνο από το Patra Gossip News .Gr αναμένεται να σκάσει σαν πραγματική βόμβα . Το περιεχόμενο της αφορά το W NIGHT CLUB στην οποία αναγράφεται το λογότυπο << ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ >> έξω από το δημοφιλές νυχτερινό κατάστημα . Σίγουρα μας προκάλεσε τεράστια απορία και έκπληξη αφού μέχρι στιγμής δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια τέτοια σχετική είδηση . Ειδικά αν αναλογιστούμε πως η περσινή χρονιά κινήθηκε σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο τότε η απορία και τα ερωτηματικά που τίθενται λαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια . Η περιβόητη εικόνα για την οποία αναφερόμαστε είναι η παρακάτω που θα δείτε αμέσως τώρα : 


Εάν η παραπάνω εικόνα είναι πέρα για πέρα αληθινή τότε αυτομάτως αλλάζουν τα δεδομένα που θα συναντήσουμε όσον αφορά το επίπεδο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας . Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως θα μας λυπήσει ιδιαίτερα εάν τελικά τα πράγματα οδηγηθούν προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση . Πάντως καλό θα ήταν να κρατήσουμε και μια πισινή αφού δεν ξέρουμε ακριβώς όλο το story που έχει εξελιχθεί στην προαναφερόμενη υπόθεση . 

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ( ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ) . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ PHOTO ... !!!

Ειρήνη Παρίση – Χριστίνα Λασκαρίνα : Δείτε Την Κοινή Τους Φώτο Που Κάνει θραύση Στο Facebook … !!!

Πλάι πλάι βρέθηκαν σε πρόσφατη εκδήλωση η Ειρήνη Παρίση και η καλλίγραμμη Χριστίνα Λασκαρίνα και μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το μομέντο . Οι υπόλοιποι γύρω που της παρατηρούσαν είχαν μείνει στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό αφού το υπερθέαμα που προσέφεραν οι δυο τραγουδίστριες ήταν κάτι παραπάνω από θεαματικό . Μάλιστα πληθαίνουν οι φωνές που επιθυμούν οι εν λόγω κυρίες κάποια στιγμή να συνυπάρξουν στην ίδια πίστα … Φαντάζεστε το τι θα γινόταν ??? Ο κακός χαμός . Δεν περιγράφω άλλο !!!

XRISTINA NT : Δείτε Με Τι SEXY Τρόπο Αερίζει Την Πλούσια Κόμη Της … !!!


Φαίνεται  πως βρήκε τον κατάλληλο τρόπο  προκειμένου η Χριστίνα Ντάκου να αερίσει την πλούσια κόμη της . Όταν η θερμοκρασία είναι σε θεόρατα επίπεδα και δεν φυσάει καθόλου , τότε η χρήση του ανεμιστήρα είναι επιτακτική . Παράλληλα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εργάζεσαι σε μπαράκι ( Διάσελο ) η οποία ακόμη και όταν φρεσκαριστεί γνωρίζει πάρα πολύ καλά πώς να κερδίσει την μάχη της δημοσιότητας . Μπράβο Χριστίνα το μαλλί είναι μαλλί με αποτέλεσμα να χρειάζεται  ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα … !!!



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ : Όταν Ο Σπύρος Πανταζόπουλος Συνάντησε Τον Γιάννη Πλούταρχο … !!!


Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρόσφατη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο θέατρο << Φλόκα >> . Αρκεί μόνο να σας αναφέρουμε πως 5.000 θεατές παρευρέθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία προκειμένου να δουν από κοντά τον κορυφαίο λαϊκό ερμηνευτή .  Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν και πάρα πολλοί Πατρινοί με την φυσιογνωμία του κορυφαίου Πατρινού τραγουδιστή Σπύρου Πανταζόπουλου να ξεχωρίζει … !!!

Ntinaki Tsoupaki : Ετοιμάζει Ταξίδι Για Τουρκία Χωρίς Όμως Αντρική Παρουσία … !!!


Το εντυπωσιακό ύψος της σε παραπέμπει μόνο του ότι η καλλίγραμμη Πατρινιά Ntina Ntinaki Tsoupaki ( Facebook Name ) ασχολείται ενεργά με τον χώρο του modeling . Η περσινή της συμμετοχή στα Πελοποννησιακά καλλιστεία της άνοιξε διάπλατα νέες προοπτικές και προκλήσεις στην τωρινή της καριέρα . Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το ταξίδι που ετοιμάζει σε λίγες μέρες στην γειτονική Τουρκία , για επαγγελματικούς λόγους .


Πάντως η ίδια φαίνεται πολύ απογοητευμένη με τον αντρικό πληθυσμό αφού κανένας δεν προσφέρθηκε να την συνοδέψει στην αναχώρηση της προς Ανατολή μεριά . Σχετικά με το θέμα αυτό έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την παρακάτω κατάσταση ( status ) :

<< ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΗΚΑΜΕ!!! Sofiå Giwrgiå ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΠΑΜΕ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..... ♥ ♥ >>

GLAMOUR CAFÉ : Εφαρμογή Νέας Τιμολογιακής Πολιτικής … Όλα Τα Ροφήματα Θα κοστίζουν Μόλις 2 Ε (14:00 μμ – 17:00 μμ)


Η εφαρμογή αναπροσαρμοσμένης τιμολογιακής πολιτικής από την διεύθυνση ( Λευτέρης Ανδριόπουλος – Αλέξης Παπαγιανόπουλος – Αντρέας Τζούδας ) του Glamour Café δεν υφίσταται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο , μάλιστα το αντίθετο . Πρόκειται για μια είδηση που πρώτο το Patra Gossip News .Gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με την συγκεκριμένη εξέλιξη .


Συγκεκριμένα από της 01/09/2012 οι τιμές στον εν λόγω κατάστημα παίρνουν την κάτω βόλτα , με όλα τα είδη ροφημάτων να κοστολογούνται μόλις στα 2 Ε . Οι προαναφερόμενες τιμές θα ισχύουν σε καθημερινή βάση ( 14:00 μ.μ – 17:00 μ.μ ) . Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η συγκεκριμένη απόφαση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και έχουμε χρέος να την επαινέσουμε . Ας ελπίσουμε πως και άλλοι Πατρινοί επιχειρηματίες θα αφυπνισθούν παρέχοντας στους εκάστοτε καταναλωτές τους , οικονομικά πακέτα αναπροσαρμοσμένα στα ένα δεδομένα που βιώνουμε όλοι μας … !!!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

SPACE CLUB : Ξεπέρασε τα 9.000 << CHECK IN >> ... Πραγματικά Εντυπωσιακό Νούμερο !!!


Για πάρα πολλά χρόνια το SPACE CLUB στην περιοχή του Ρίου έχει αποτελέσει το αγαπημένο στέκι όλων μας , προσελκύοντας χιλιάδες θαμώνες . Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια του καθενός , μηδενός εξαιρουμένου και όχι αδίκως αφού η διασκέδαση στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα καλά κρατάει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες . Μπορεί για τους υπόλοιπους 06 :00 το πρωί να αποτελεί μια ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται στα κρεβάτια τους αλλά για το Space Club είναι μια ώρα ιερή , αφού πλέον ο τρόπος που διασκεδάζουν οι εκάστοτε θαμώνες του δεν γίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια αλλά μόνο με μοιρολατρικό τρόπο . 

Και για να έρθουμε και στο θέμα των ημερών που φυσικά είναι το CHECK IN , ένας τρόπος για να εκδηλώνυμε το μέρος που βρισκόμαστε ανά πάσα χρονική στιγμή , σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα άτομα που βρέθηκαν στο εν λόγο club . Ο αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός . Τα λόγια περιττά δείτε και μόνοι σας !!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ !!!

Ο Χρήστος Θηβαίος μιλάει… στο Flashstar.gr!

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ FLASHSTAR.GR ... !!!


Φιλοσοφία, Ουμπέρτο Έκο, μουσική, τραγούδι , τέχνη, « Συνήθεις Ύποπτοι» ένα συνονθύλευμα λέξεων που δημιουργεί μια προσωπικότητα πολύ ξεχωριστή.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά τη πόλη μας. Αφορμή ήταν η συναυλία που έδωσε στο Κάστρο της Πάτρας μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.
Είχαμε την δυνατότητα να τον συναντήσουμε και να μιλήσουμε μαζί του για την μουσική, την Ελλάδα του σήμερα αλλά και για τις μελλοντικές του συνεργασίες.

Το κοινό που σας παρακολουθεί και σας ακούει φανατικά αγγίζει όλο το φάσμα των ηλικιών.
Από την αρχή της καριέρας μου είχα την τύχη να υπάρχει ένα τρομερά ευρύ , διαχρονικό ηλικιακό φάσμα μέχρι και σήμερα. Θέλει προσήλωση, θέλει επιμονή θέλει ειλικρίνεια και πάνω από όλα να σκέφτεσαι, να δουλεύεις και να μελετάς όχι για να είσαι αυτός που ήσουνα αλλά γιατί είσαι αυτός τον οποίο σκέπτονται οι άλλοι.
Κατά την διάρκεια της συναυλίας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έγιναν αναφορές στην κοινωνικό πολιτική κατάστασης της χώρας. Κάντε μου ένα σχόλιο πάνω σε όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.
Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιτύχουμε στόχους. Εγώ δεν θέλω πια να βγαίνω ως μεμονωμένη κίνηση, τα πάντα εξαρτώνται από το σύνολο και από την ομάδα. Ομάδα είμαστε όλοι και τότε μόνο τα πράγματα μπορούν να προχωράνε σωστά.
Το επόμενο διάστημα ετοιμάσετε μια συνεργασία με τους Mr Highway Band. Μαζί σας σήμερα εδώ είναι και ο Γρηγόρης Ψαλτάκος, να μιλήσουμε για το περιεχόμενο των όσων πρόκειται να κάνετε.
Χρ. Θηβαίος: Είναι τόσο δυνατή, η σχέση, η χημεία, η συνεργασία και το μείγμα που υπάρχει με αυτά τα νέα παιδιά πράγμα το οποίο εμένα με ανανεώνει και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος. Και είναι αυτό το οποίο χρειάζομαι αυτήν την στιγμή. Έχω συνεργαστεί με όλους και μεγάλη μου τιμή αλλά τώρα θέλω να ακολουθήσω στα βαθιά της νέας γενιάς. Θα με κάνει να είμαι και καλύτερος σύζυγος και καλύτερος πατέρας.
Γρ. Ψαλτάκος: Για εμάς ο Χρήστος Θηβαίος ήταν και παραμένει δάσκαλος στην πορεία όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και έναν πολύ καλό φίλο. Όσον αφορά την μουσική ο δίσκος μας βγαίνει τώρα και 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση του στην Αθήνα ενώ με τον Χρήστο είμαστε σε δημιουργική φάση. Όσον αφορά τιςμουσικές μας επιρροές είναι southern rock, κάντρι και μπλουζ αλλά και παραδοσιακά κομμάτια της Αμερικής.
Θα ήθελα να απευθυνθείτε στο κοινό που σας αγαπά και σας παρακολουθεί , τι θα τους λέγατε;
Nα κοιτάνε οι γονείς στα μάτια τα παιδιά τους και το αντίθετο. Σίγουρα τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς αλλά υπάρχει χρόνος για να κοιταχθούν στα μάτια. Τέλος εύχομαι στον καθένα να βρει ένα δυνατό σύντροφο και να είναι το ένα του φτερό.!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ : Στο Queen Βρέθηκε Μετά Την Συναυλία Του Στο Κάστρο ... Δείτε Φώτο !!!

Τι έκανε ο Χρήστος Θηβαίος μετά το τέλος της συναυλίας στο Κάστρο;

Μετά την μοναδική συναυλία που έδωσε στο Κάστρο της Πάτρας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , ο Χρήστος Θηβαίος απόλαυσε  το πότο του, χαλαρώνοντας στο Queen στα Ψηλά Αλώνια μαζί με φίλους και συνεργάτες.
Ο ευγενής και φιλικός με όλους φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτητές του μαγαζιού με τους οποίους διατηρεί και μια αρκετά φιλική σχέση αλλα και με το προσωπικό του cafe-bistrot 

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν από το flashstar.gr


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ : Η Ψαριά Του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου - Part 2 !!!

Η παρουσίαση αποκαλυπτικών photo ότι ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος έχει μια ιδιαίτερη τάση η χάρισμα να το πούμε καλύτερα στο να ψαρεύει είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον σας . Έτσι λοιπόν σήμερα μέσα από το Patra Gossip News .Gr θα προχωρήσουμε στην αποκάλυψη νέου φωτογραφικού υλικού τα οποία θα σας επιβεβαιώσουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πραγματικά δεινός ψαράς . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ !!!




ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αλλαγή στιλ για τον Αχαιό Νίκο Οικονομόπουλο

Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή το βράδυ η Έλλη Κοκκινού με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής ΄΄ Θέα΄΄. Είναι η τρίτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται επί σκηνής. Άλλωστε, όταν κάτι πάει καλά, δύσκολα το αλλάζεις. Η Έλλη και ο Νίκος ξεσήκωσαν τους θαμώνες του μαγαζιού και η πίστα σύντομα γέμισε. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE  ήταν εκεί και για πρώτη φορά βλέπουμε τον τραγουδιστή με νέο look. O Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να σκουρήνει  τα μαλλιά του.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Νίκου και της Έλλη


/

/

/

/

/

/

/

ΠΗΓΗ : dete.gr

ΠΑΤΡΑ: Φωτογραφία... για διαφήμιση


Κ
αλή διαφήμιση των παραλιών της δυτικής Ελλάδας. Με κορίτσι που παραπέμπει... σε Χαβάη (σε συνδυασμό με την αμμουδιά και την θάλασσα). «Πρωταγωνίστρια» η νεαρή Άννα Σούλα, εκ Πατρών ορμώμενη και μακιγιέζ. Πάντως η φωτογραφία δεν χρειάζεται... κανένα «ρετούς»


ΠΗΓΗ : dete.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η Βάνα Μπάρμπα τόπλες στη Ρόδο


Η Βάνα Μπάρμπα κάνει διακοπές στην Ρόδο και είναι απο τις λίγες διάσημες Ελληνίδες που κάνουν τις διακοπές τους topless και δεν μασάνε να φωτογραφηθούν μεγάλο respect στην Βάνα.
Δείτε την ... !!!




ΠΗΓΗ : dete.gr

ΠΑΤΡΑ: Πορνεία… έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής


Σ
την Πλατεία «Ντε Μιράντα» (έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής) έχουν εγκατασταθεί Ρουμάνες ρομά οι οποίες πλησιάζουν ηλικιωμένους άνδρες με σκοπό να τους... επιδείξουν τα «κάλλη» τους (με το αζημίωτο φυσικά). Τους προτείνουν δε μία «σύντομη» ερωτική συνεύρεση στο αυτοκίνητο τους με κόστος που ξεκινά από τα 10 και φθάνει... στα 30 ευρώ (η αρχική τιμή). Το φαινόμενο έχει λάβει διαστάσεις, ενώ παρατηρούμε πως «επεκτείνεται» και στις συνοικίες της πόλης. Ας μην ξεχνάμε πως οι περισσότερες Ρουμάνες έκαναν «πιάτσα» στο κέντρο, στην Πλατεία Γεωργίου.


ΠΗΓΗ : dete.gr

ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Κάνουν πιάτσα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου


Μ
έχρι... το ξημέρωμα εργάζονται οι Αφρικανές ιερόδουλες και μάλιστα -πλέον- συχνάζουν και σε κεντρικότερα - πολυσύχναστα σημεία. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία «εντοπίστηκαν» στις 3 τα ξημερώματα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίο! Έξι Αφρικανές έκαναν «πιάτσα» στο σημείο, κανείς όμως δεν τις ενόχλησε! Ένα περιπολικό της Αστυνομίας εμφανίστηκε στον πεζόδρομο, όμως η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τις αλλοδαπές και σταμάτησαν τη «δουλειά». Με αποτέλεσμα να μην γίνει σύλληψη


ΠΗΓΗ : dete.gr

Δείτε Αποκλειστικά Όλα Τα Event Που Θα Συναντήσετε Στο Ανανεωμένο Glamour Cafe Bar ... !!!

Σας είχαμε υποσχεθεί πως μόνο μέσα από το Patra Gossip News .Gr θα σας ανακοινώναμε λεπτομεριακά όλα τα Event που θα συναντήσετε στο φετινό ανανεωμένο Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) και έτσι λοιπόν θα πράξουμε , τηρώντας την αρχική υπόσχεση μας . 

1.) ---> HIROSIMA NIGHT ( Κάθε Κυριακή )

Ένας μικρός πόλεμος αναμένεται να στηθεί την συγκεκριμένη μέρα , με τους Ιάπωνες να έχουν την τιμητική τους αφού ο πόλεμος της Χιροσίμα αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά για χάρη του Glamour Cafe . Και πως άλλωστε θα μπορούσε να μην γίνει πραγματική μάχη όταν η τιμή του υποβρυχίου όχι απλός έπεσε αλλά βυθίστηκε μόλις στο 1 Ε . Στα decks θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Παναγιώτης Μουζάκης και σε συνδυασμό με fanny videos και άλλες εκπλήξεις συμπληρώνουν το όλο παζλ προκειμένου ώστε κάθε Κυριακή να πέφτει βόμβα ελάχιστων Euro ... !!!


2.) ---> ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΝΟΥ ( Κάθε Δευτέρα )

Όταν κάτι θεωρείται πετυχημένο τότε πολύ δύσκολα αλλάζει την σύνθεση και κατ επέκταση την συνολική εικόνα που θα παρουσιάσει προς τα έξω . Οι ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΝΟΥ αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον Πατρινό κοινό στην διάρκεια της περασμένης σεζόν προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους εκείνους που αγάπησαν  η πονάνε να τα πιουν μαζί μας . Πλέον η ημέρα που αγαπάμε θα έχει καθορισμένη μορφή ( ΔΕΥΤΕΡΑ ) .



3.) ---> COLLEGE NIGHT ( Κάθε Τετάρτη )

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως πρόκειται για το event της χρονιάς , ανατρέποντας καταστάσεις και πάγιες πολιτικές οι οποίες είχαν απώτερο σκοπό και μόνο το οικονομικό κίνητρο . Το Glamour Cafe Bar σπάει ακόμη μια παράδοση αφού πλέον δίνει την δυνατότητα σε όλη την φοιτητική κοινότητα για ξέφρενη διασκέδαση με μόλις 4 Ε να καθιερώνεται το ύψος του ποτού . Ναι λοιπόν καλά ακούσατε είναι πέρα για πέρα αληθινό .


4.) --->  GREEK NIGHT ( Κάθε Παρασκευή ) 

Στο τέλος σας αφήσαμε τα καλύτερα αφού η ημέρα της Παρασκευής πλέον αποκτά εθνικό χαρακτήρα και ο λόγος που θα αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες ... !!!







DOSE : Σε Καθημερινή Βάση Οι Πατρινοί Το Εμπιστεύονται Χωρίς Δεύτερη Σκέψη … !!!


Δεν βρισκόμαστε εδώ μόνο για να ασκούμε έντονη κριτική σε διαστρεβλωμένες καταστάσεις και πρόσωπα αλλά όποτε παρατηρούμε ότι κάτι κινείται προς την σωστή κατεύθυνση έχουμε χρέος να το επαινούμε .


Η μεγάλη έκπληξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν έχει ένα μόνο όνομα . Το DOSE ( Μαρίνα – Πελεκαινείκα ) ξεχώρισε σαν το μύγα με στο γάλα στην γενικότερη πτώση πελατείας που παρουσιάζει η συγκεκριμένη περιοχή . Η εφαρμογή αναπροσαρμοσμένης τιμολογιακής πολιτικής μέσω του Happy Hour ( Μείωση τιμής 40% σε όλα τα ροφήματα μέχρι της 19:00 μμ )κατάφερε να δώσει έναν επιπλέον λόγο στο Πατρινό κοινό για να προτιμήσει το εν λόγω café – bar . Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η συγκεκριμένη κίνηση που εφαρμόστηκε από την διεύθυνση του Dose σαφώς και ευνοούσε τον οποιονδήποτε ( οικονομική άποψη ) και παράλληλα συνέβαλε στα μέγιστα ώστε να αφυπνιστούν και οι υπόλοιποι Πατρινοί επιχειρηματίες προκειμένου να υιοθετήσουν την προλεγόμενη πολιτική … !!!