Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΠΑΟ ΣΕ LIVE STREAMING !!!


Παρακολουθείστε μέσα από τα παρακάτω link σε live streaming, τον αγώνα Μάδεργουελ-Παναθηναϊκός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

<< Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ >> Στο Πρόσωπο Του Λευτέρη Ανδριόπουλου ... PART 2 !!!

Όλοι μας θυμόμαστε την διαφήμιση με το σλόγκαν " Ο ΤZΑΜΠΑΣ ΖΕΙ " αφού δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως το συγκεκριμένο project ήταν από τα πιο πετυχημένα που έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια . Γιαυτό πάμε αμέσως τώρα να σας το υπενθυμίσουμε ... !!!


Αν αναλογιστεί κάποιος την δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα , τότε αυτομάτως το περιεχόμενο της συγκεκριμένης διαφήμισης αποκτά και μεγαλύτερη σημασία . Για να καταλάβετε την κρισιμότητα της όλης κατάστασης , αρκεί να σας δείξουμε την παρακάτω εικόνα , παρουσιάζοντας σας , τον δημοφιλή Πατρινό επιχειρηματία Λευτέρη Ανδριόπουλο , ο οποίος αν και δεν έχει πάρει μέρος στο παραπάνω διαφημιστικό τρικ , παρόλα αυτά φαίνεται πως διαθέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις , προκειμένου να το πραγματοποιήσει , θέτοντας πατράλληλα δυνατή υποψηφιότητα , σε περίπτωση που γυριστεί part 2 ... !!!

Η ΝΕΑ MISS ΑΧΑΙΑ 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ... !!!


Όταν κάποιος /α δείχνει ζήλο , εργατικότητα , επιμονή , συστηματική προσπάθεια και κυρίως διαθέτει γερό στομάχι , τότε υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες  ( βάσιμες ελπίδες ) προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει .. Βέβαια επειδή στην ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται , ώστε να θεωρηθεί τυχαίο , εάν φυσικά δεν έχεις προνοήσει για την επίτευξη και υλοποιήσει ορισμένων παραμέτρων . 


Ο παραπάνω πρόλογος που μόλις σας θέσαμε θεωρούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της νεαρής Πατρινιάς , ονόματι Nasia Russ Platina ( Facebook Name ) η οποία έχει καταφέρει να στραφούν πάνω της όλα τα βλέμματα και κατ επέκταση να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Αφορμή αποτέλεσε φυσικά το επίτευγμα της , να αναδειχθεί MISS ΑΧΑΐΑ 2012 και παράλληλα  δεκάδες προτάσεις της έχουν τεθεί , προκειμένου να διαπρέψει στο χώρο του modeling .


Για όσους δεν γνωρίζουν καλύτερα το εν λόγω πρόσωπο , θα έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε άγνωστες πτυχές που αφορούν την νέα καλλονή της Πάτρας , αφού πριν από λίγες μέρες παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον Τσίπα Ηλία για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr .


ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ MISS AXAIA 2012 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΙΑΣΑΜΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ : 

  • ΗΛΙΚΙΑ: 20 ετών 
  • ΣΠΟΥΔΕΣ : Πληροφορική & ΜΜΕ στο Πύργο 
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ : Η ζωγραφική και γενικότερα τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα
  • ΒΛΕΨΕΙΣ -  ΣΤΟΧΟΙ : Κάποια μέρα να ζήσει στο Λονδίνο , ασκώντας το επάγγελμα που έχει σπουδάσει και γενικότερα να καταφέρει να συνεχιστεί η τωρινή ανοδική πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα , μέσα από σταθερά και προσεχτικά βήματα .
Ένα δείγμα της δουλειάς της , αποτελεί η παρακάτω εικόνα που σας παρουσιάζουμε , αναδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της εντυπωσιακής Πατρινιάς ... !!!

  • ΤΩΡΙΝΑ PROJECT : Συμβόλαιο με την εταιρεία Adm αξίας 300 Ε καθώς και με τα κοσμηματοπωλεία Gold Star με έδρα την Μύκονο .
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ : Διασκεδάζει μαζί με τις φίλες της και χαλαρώνει στην μπανιέρα της μαζί με την αγαπημένη της γατούλα , στην οποία τρέφει ιδιαίτερη τρυφερότητα 



















ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τι αλλάζει Στο Big Ben Της Αγίου Νικολάου .. ???


Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως το cafe - bar Big Ben της Αγίου Νικολάου επάξια μπορεί να του δοθεί ο χαρακτηρισμός ως το πιο εντυπωσιακό κατάστημα στην εν λόγω περιοχή . Μέχρι και πέρσι το είχαμε συνδυάσει αποκλειστικά και μόνο με την απόλαυση γευστικών ροφημάτων και δροσιστικών coctail .


Πάντος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr η εν λόγο κατάσταση ίσως αλλάξει , αφου γίνετε λόγος  ότι η διεύθυνση του μαγαζιού , κατά πάσα πιθανότητα θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές ( επιδιορθωτικές ενέργειες  ) , με σποπό να βελτιώσει το image και profil του , σεβόμενη πάντοτε τον καταναλωτή και παρέχοντας του αυθεντική διασκέδαση , προκειμένου να μετατραπεί στο πιο hot σημείο της παροχής  , αλλάζοντας τα δεδομένα και τις παγιωμένες συνήθεις που ξέρατε μέχρι τώρα . Να σας ξαναπούμε πως τίποτα ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί και επίσημα από την διοίκηση του BIG BEN .. Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε , σχετικά με τις περαιτέρω εξελίξεις ... !!!

ΔΕΙΤΕ PHOTO : Ποια Πατρινιά Πήγε Για Ποτό Και Άφησε Του Πάντες Άναυδους Με Το Tatto Της ... ???


Για την Keterinaki Patra ( Facebook Name ) η άποψη σας σαφώς και είναι η καλύτερη , αφού θεωρείται ως μια από τις πιo sexy εν ενεργεία παρουσίες ... Πάμε λοιπόν να εξακριβώσουμε το show που πραγματοποιήστε στο ελληνάδικο Αβαντάζ , αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!





Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΡΕΝΙΑ ΔΟΥΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ... !!!

Την Ρένια Δούκα σαφώς και την γνωρίζεται αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποτελεί μια από τις πιο hot γυναικείες παρουσίες της χώρας . Οι topless guest εμφανήσεις που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές , καταφέρνουν και προσελκύουν πλήθος κόσμου και ένας από τους λόγους που γίνεται κάτι τέτοιο είναι φυσικά η εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση , συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα και δικαίως που γίνεται κάτι τέτοιο .


Πάντος λόγο του γεγονότος ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχουμε την συνήθεια να αντιμετωπίζουμε τους πάντες και τα πάντα με το ίδιο κριτήριο ( κλίμακα )  , η εντυπωσιακή Ρένα Δούκα  μίλησε αποκλειστικά στο Patra Gossip News .Gr και τοποθετήθηκε για όλους και για όλα , βάζοντας τα πράγματα στην θέση που τους αρμόζει , με την πιο σημαντική παρατήρηση να συνίσταται στις φήμες που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πιθανή συμμετοχή της σε ταινία της Sirina Production . Διαβάστε τι δήλωσε αποκλειστικά στον Τσίπα Ηλία ... !!!


Patra Gossip News .Gr : Ρένια αν και ασχολείσαι κυρίως με τον χώρο της show bizz και ειδικότερα με τον χώρο του modeling , οι μελλοντικοί σου στόχοι περιορίζονται μόνα στα συγκεκριμένα πλαίσια η επιδιώκεις το παραπάνω βήμα ... ?



Ρένια Δούκα : Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την πορεία που έχω διανύσει στο χώρο που βρίσκομαι , αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως βάζω φραγμούς σε οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση που μπορεί να μου δοθεί .. Γενικότερα είναι άνθρωπος που πάντοτε μα πάντοτε ψάχνει το περαιτέρω βήμα , το οποίο θα μου ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές .

Patra Gossip News .Gr : Κατά την γνώμη σου , ποιο είναι το πιο HOT σημείο πάνω σου ... ?

Ρένια Δούκα : Εδώ υπάρχει σύγκρουση απόψεων , αφού αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το πιο δυνατό σημείο πάνω μου , είναι το στήθος μου ( άποψη την οποία συμμερίζομαι και εγώ ) , ενώ η αντίπαλη πλευρά υποστηρίζει πως τα μάτια μου είναι αυτά που προσέχει κάποιος σαν πρώτη εικόνα , μόλις με αντικρίσει .



Patra Gossip News .Gr : Ρένια φτάνουμε ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο της συγκεκριμένης εξομολόγησης , αφού η ερώτηση που θα σου θέσω αποτελεί παράλληλα και απορία μεγάλης μερίδας ατόμων που σε θαυμάζουν . Συγκεκριμένα ποια είναι η τοποθέτηση σου , σχετικά με τα δημοσιεύματα που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα  , οι οποίες κάνουν λόγο για επικείμενη συμμετοχή σου σε ταινία της Sirina Production .





Ρενια Δούκα : Ηλία κοιτά να δεις ( που  ξέρεις πως παίζεται το όλο παιχνίδι )  , όταν είσαι έξω από τα πράγματα σίγουρα και δεν μπορείς να ξέρεις το τι γίνεται προς τα μέσα , με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει ότι θέλει . Το γεγονός ότι έχω και συνεχίζω να πραγματοποιώ αποκαλυπτικές εμφανήσεις , σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα συμμετάσχω σε ταινία ροζ περιεχομένου . Μάλιστα το αντίθετο , στο κοντινό η μακρινό μέλλον και εφόσον βρω τον κατάλληλο άνθρωπο , θέλω πάρα πολύ να κάνω την δική μου οικογένεια , αφήνοντας πίσω τις φωτογραφήσεις , τις topless εμφανήσεις και γενικότερα τον χώρο που βρίσκομαι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , ασκώντας παράλληλα το επάγγελμα της δικηγορίας που το έχω σπουδάσει ... !!!