Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γιατί Η Eleni Boum Boum Πίνει Σφηνάκια ... ????


Γιατί άραγε η Eleni Boum Boum πίνει σφηνάκι ... ???? Πάει κάπου το μυαλό σας .... ??? Εάν όχι τότε θα σας διευκολύνουμε εμείς . Πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση της sexy club dancer στο OPAL της Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στο Event : Rock N Rolla . Αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το Πατρινό κοινό με αποτέλεσμα να διοργανωθεί 2 φορές μέχρι σήμερα . Όταν μιλάμε για την Eleni Boum Boum τα λόγια είναι περιττά και η καλύτερη απόδειξη είναι οι παρακάτω photo η οποίες προέρχονται απο το Patras Event : 






Η Nicole Coco με bikini στην πισίνα του Caesars Palace στο Las Vegas










ΠΗΓΗ : KanoTV .gr

Η εντυπωσιακή Aleska Diamond στην εμφάνιση της την 2η μέρα της Erotic Dream















ΠΗΓΗ : kanoniTV .gr

Quiz : Ποια Γνωστή Ηθοποιός Κέντρισε Όλα Τα Αντρικά Βλέμματα Στο Metropolis ( Πάτρα )


Είναι όμορφη , έξυπνη , καταξιομένη ηθοποιός και παράλληλα μια πολύ ελκυστική γυναίκα . Έχει συμμετάσχει σε πολύ μεγάλες τηλεοπτικές σειρές ( Στάβλοι Της Εριέττας Ζαίμη & Κόκκινο Δωμάτιο ) και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βρίσκεται θεατρικά στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη . Μάλιστα πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να την δούμε και στην πόλη μας , την Πάτρα . Πριν μερικά Σάββατα το Patra Gossip News .Gr την εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο Metropolis Live . Πάει κάπου το μυαλό σας ... ?

Εάν όχι τότε θα κάνουμε την αποκάλυψη . Πρόκειται για την εκθαμβωτική Πέννυ Σταθάκη η οποία για ακόμη μια φορά κέντρισε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα . Και όχι άδικα , αφού μιλάμε για πολύ sexy γυναίκα η οποία αποτελεί το σύμβολο του sex . Άνετη , κομψή , χαλαρή αλλά παράλληλα και πολύ προσιτή χαρακτηρίζεται η παρουσία της , στο Metropolis και γενικότερα στην Πάτρα . Μάλιστα σύντομα ίσως να έχουμε την δυνατότητα να την ξαναδούμε ... !!!





Γκρεμίστκε χθές το Sea Through από τον ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ . Ο Κακός Χαμός !!!

Εντάξει ότι και να πούμε εμείς από την χθεσινή βραδιά του ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ στο Sea Through στην περιοχή του Ρίου είναι πάρα πολύ λίγο . Έχουμε γράψει επανελιμένα σχετικά με αυτό το Event . Οι photo που θα σας παρουσιάσουμε μιλάνε από μόνες τους ... !!!












Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Απίστευτο: Έκλεψαν τα λάστιχα από το τζιπ της Θεοδωρίδου


Θύμα κλοπής έπεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άγνωστοι αφαίρεσαν τα 2 από τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου της το οποίο ήταν σταθμευμένο στο parking μεγάλης διάρκειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» .
Η Νατάσα είχε αφήσει το αυτοκίνητο της στο parking την Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου να ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται. 

Την Κυριακή το μεσημέρι, επιστρέφοντας, πήγε να το παραλάβει και αντιλήφθηκε ότι έλειπαν τα δύο από τα τέσσερα λάστιχα!!! Το αυτοκίνητο στηριζόταν σε τέσσερις «τάκους»!!! Οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει τα δύο λάστιχα και είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν και τα άλλα δύο!!! Για άγνωστο λόγο τα άφησαν στη θέση τους, «σκασμένα» και σε άθλια κατάσταση, έχοντας εγκαταλείψει πάνω στο αυτοκίνητο το «εργαλείο» με το οποίο ανασηκώνεται το όχημα για αλλαγή ελαστικών! 
Η πρώτη της σκέψη ήταν να το αναφέρει στον υπάλληλο που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταγγείλει την κλοπή, απ’ όπου και αναχώρησε για το σπίτι της με ταξί. 
Αργότερα την ενημέρωσαν από το τμήμα ότι τα λάστιχα βρέθηκαν , είχαν τοποθετηθεί ως «υποστήριγμα» σε ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου από το οποίο είχαν αφαιρεθεί και τα 4 λάστιχα !!!
Και αναρωτιόμαστε… 
Δεν υπάρχουν κάμερες στο parking του αεροδρομίου ?
Ποιός είναι υπεύθυνος για τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στο parking? Και δε μιλάμε για αντικείμενα που εκλάπησαν μέσα από το αυτοκίνητο αλλά για ολόκληρα εξαρτήματα!!!
Πως φόρτωσαν 4 λάστιχα και πως έφυγαν από το parking χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς?
Πού ήταν η ασφάλεια του parking του αεροδρομίου όλη αυτή την ώρα που χρειάστηκαν οι κλέφτες για να βγάλουν ανενόχλητοι 6 λάστιχα ?
Πόσο ασφαλείς είναι οι ανυποψίαστοι πολίτες που ενδέχεται να παραλαμβάνουν αυτοκίνητα από το χώρο στάθμευσης και πολύ αργά τη νύχτα?
Ποια θα ήταν η «κατάληξη» αν την ώρα που κατευθυνόταν για την παραλαβή του αυτοκινήτου η κα Θεοδωρίδου οι κλέφτες ήταν ακόμη εκεί?
Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς, είτε πληρώνουμε, είτε όχι, δεν υπάρχουν κανόνες και «σταθερές» και αυτό έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε απόγνωση!!! ( Gossip - TV ) 

Απίστευτο: Αδερφός κορυφαίας τραγουδίστριας κἀνει παζάρια στα ταξί


Εκείνη διάσημη, πλούσια με όλα τα καλά του κόσμου, εκείνος μπάρμαν σε πολύ γνωστό κλαμπ της Αθήνας και με μεγάλη οικογένεια. Υπάρχουν λοιπόν φορές που ο αδερφός της τραγουδίστριας, υποχρεώνεται να πάρει ταξί μετά το τέλος της δουλειάς του καθώς μένει πολύ μακριά. Λίγο η κρίση λίγο τα έξοδα, το παλικάρι δεν έχει αυτοκίνητο και καλύπτει τις όποιες μετακινήσεις του μέσω της συμπαθούς κίτρινης φυλής. Τους ταξιτζήδες…
 Η πλάκα είναι ότι κάθε φορά που μπαίνει στο κίτρινο αυτοκίνητο διαθέτει πάντα γύρω στα 30 ευρώ. Και όλα αυτά για μια κούρσα που κοστίζει 50 ευρώ. Το έχει βρεί το κολπάκι ο τυπάκος και τι κάνει; Κάθε φορά που μπαίνει στο ταξί πολύ ειλικρινά και ντόμπρα το λέει στον εκάστοτε ταξιτζή ο οποίος είτε δέχεται να τον πάει σπίτι του να δει τα παιδιά του…είτε όχι. Και αναρωτιέμαι γιατί…γιατί…γιατί…τα μεροκάματα στο συγεκριμένο club είναι μεγάλα…ακόμη…τι να πώ… ( Gossip - Tv )

Απίστευτο : Δείτε ποιός ποδοσφαιριστής χούφτωσε την σύντροφό του

Ο Frank Lampard ζει στιγμές χαλάρωσης στο Λας Βέγκας με την αγαπημένη του τα τελευταία δύο χρόνια, Christine Bleakley, και ο φωτογραφικός φακός, κορυφαίου παπαράτσι τους απαθανατίσε. Τι κι αν το όνομα του έπαιξε στα βρετανικά tabloits ώς του άτακτου παιδιού της Τσέλσι-φαίνεται κάτι έχει όλη η ομάδα…κάτι πίνουν όλοι και παρασύρονται- εκεἰνος όπως φαίνεται έχει ματια και…χέρια μόνο για μια…


Πολύ ερωτευμένα λοιπόν τα παιδιά απολαμβάνουν τα μπάνια τους. Ο δε ποδοσφαιριστής της Τσέλσι μάλλον έχει κάψες και δεν την αφήνει την κοπελίτσα-που δε την λές και τουρλοκ…α- σε ησυχία. Μία τη χουφτώνει, μία την καβαλάει, μία τη φιλάει… ( Gossip - Tv )

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι » μαμάκιας» και τσιγκούνης;


Τα κορίτσια παθαίνουν την πλάκα τους μόλις τον αντικρίζουν! Είναι αρκετά ψηλός με καλογυμνασμένο σώμα και δεσμευμένος. Αυτός πάλι δεν ξέρουμε αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και αν το κάνει, η κοπέλα του γνωρίζει πολύ καλά ότι η ζωή της θα εξαρτάται από την πεθερά! Έχει περάσει από μεγάλες ομάδες της Super League και έχει αγαπηθεί από τους φιλάθλους! Έδω και κάποια χρόνια, διατηρεί σχέση με μία κοπέλα η οποία τον λατρεύει! Και αυτός βέβαια αλλά έχει δύο ελάττωματα!  Είναι… μαμάκιας και τσιγκούνης. Κουμάντο στα χρήματα του κάνει η μητέρα του! Ναι καλά διαβάσατε! Τον έχει κάνει και τόσο τσιγκούνη, που η σύντροφος του βλέπει δώρο μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Μάλιστα ο μπαλαδόρος ήθελε να αλλάξει και αυτοκίνητο αλλά μπήκε στη μέση η μητέρα του και τον συγκράτησε. » Έχεις δίκιο μαμά» ήταν η απάντηση του! Ε…ναι βρε αγόρι μου, εποχές για σπατάλες είναι; Εντάξει γελάει ο κόσμος μαζί σου.Μήπως να σου λέει και πόσες φορές τη βδομάδα να το κάνεις με την κοπέλα σου;; ( Gossip - TV )

Δείτε τώρα εικόνες απο την προετιμασία ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ - SEA THROUGH

Το << ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ >> ξανά στην πόλη της Πάτρας . 'Ετσι λοιπόν μετά τον κακό χαμό που πραγματοποιήθηκε στο Bijoux Club , έτοιμο να πάρει σειρά δείχνει το Sea Through στην περιοχή του Ρίου. Γιάννης Κόκκαλης στα decks και άλλος ένας Γιάννης ( live επί σκηνής ) , αυτή την φορά ο Πανίτσας σας υπόσχονται τον καλύτερο τους εαυτό , με σκοπό η διασκέδαση να απογειωθεί . Έτσι λοιπόν το Patra Gossip News .Gr σας δίνει την δυνατότητα να δείτε αποκλειστικές εικόνες , σχετικά με το τι γίνεται αυτή την στιγμή στο Sea Through ( Στον τόπο μάχης ) και την όλη προετοιμασία .... !!!




Αποκλειστικές Δηλώσεις Του DJ GOGOS Για Την Απόφαση Του Να Μετακομήσει Στις ΗΠΑ



Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες Dj και συγκεκριμένα τιμήθηκε στους 5 κορυφαίους ( TOP 5 )  . Για χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με το νησί των Ανέμων , την Μύκοκο αφού αποτελούσε τον βασικό dj του Space club . Η μουσική του έχει ταξιδέψει στα μεγαλύτερα club όχι μόνο της Ελλάδας αλλά γενικότερα και της Ευρώπης . Χαρακτηριστικά να σας αναφέρουμε πως έχει εμφανηστεί : Madoxx London , la saponeria ROME, ciclope NAPOLI, barfly BRESCIA, ozelub STOCKHOLM, space IBIZAtonimolkerei-oh ZYRICH, park MUNICH,arena KIEV, central ASTORIA - NEWYORK, rubyfalls - pink Elephant - one - show MANHATTAN - NEWYORK, diva WASHINGTON, pravdal116 - underbar - caprice BOSTON,myth TORONTO, soundbar - crobar - spybar - moda - enclave CHICAGO, adyss NEW JERSEY, flow MIAMI, Henry Fonda Thetre HOLLYWOOD, tabu - empire LAS VEGAS, cherrylounge ARIZONA, mosaic DETROIT, suite200DENVER, safari PHUKET, privilege DAHKA, prince MELBOURNE, cooGeebay SYDNEY. 


Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως φαινόμενο , αφού αποτελεί ίσως τον μοναδικό Πατρινό dj ο οποίος έχει καταφέρει να παίξει μουσική σε χώρες η οποίες από πολλούς αποτελούν άπιαστο όνειρο . Η.Π.Α , Ιταλία , Αυστραλία , Ισπανία , Ηνωμένο Βασίλειο , Ελβετία , Σουηδία , Ουκρανία , Κύπρος είναι μόνο ορισμένες από τους διεθνείς προορισμούς που έχουν φιλοξενήσει τον Γιώργο Λιακόπουλο . 


Πριν από 8 μήνες περίπου πήγε την γενναία απόφαση να ταξιδέψει για την χώρα του Ατλαντικού η κατά πολλούς χώρα των ευκαιριών και να γίνει μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ . Στην συγκεκριμένη απόφαση του αυτή , τον ακολούθησε και η Σπυριδούλα ( σύντροφος του ) . Επειδή εκτός χορού πολλά λέγονται , το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε με τον Dj Gogos και ειπώθηκαν τα παρακάτω :

Patra Gossip News .Gr : Γιώργο μεγάλη έκπληξη προκάλεσε σε όλους μας , όταν πριν 8 μήνες περίπου πήρες την απόφαση να μετακομίσεις μόνιμα στις Η.Π.Α προκειμένου να κυνηγήσεις το όνειρο σου ....

Dj Gogos : Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη  και ριψοκίνδυνη απόφαση που πήραμε μαζί με την Σπυριδούλα , αφού τα πράγματα εδώ στην Αμερική δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα . Επισκεφτόμουνα το συγκεκριμένο μέρος 2-3 φορές περίπου το χρόνο και κακά τα ψέματα έβλεπα ότι οι εξελίξεις στην Ελλάδα πήγαιναν προς το χειρότερο . Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια νέα ήπειρο . 



Patra Gossip News .Gr : Επειδή όλοι μας στο μυαλό έχουμε συνδυάσει την Αμερική με το Hollywood και με τέτοιες οικονομικές απολαβές . Εσύ που πλέον τα ζείς , από μέσα τι έχεις να δηλώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ... ?

Dj Gogos :Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι , μάλιστα το αντίθετο . Αν στην Ελλάδα με γνώριζαν 10 άνθρωποι , εδώ δεν με ξέρει κανένας και αναγκαστικά θα πρέπει να ξενικήσεις από το μηδέν . Και όσον αφορά τα χρήματα που παίρνω , πρέπει να σας πω ότι αυτά που λέγονται κατά καιρούς είναι μεγάλες ανακρίβιες . Η ζωή είναι πολύ ακριβή . Χαρακτηριστικά να σας πω , ότι πληρώνουμε ενήκιο 1500 $ το μήνα , να καταλάβετε το κόστος ζωής . Αν κάνω έναν άτυπο απολογισμό , μέχρι στιγμής βγαίνω χαμένος ( απο οικονομικής πλευράς ) .

Patra Gossip News .Gr : Στην πόλη καταγωγής σου , την Πάτρα πότε θα σε ξαναδούμε ... ?

Dj Gogos : Στην Πάτρα θα βρεθώ πολύ σύντομα , αφού Παρασκευή 8/6 θα εμφανιστώ στο Space ( Ρίο ) . Θα μείνουμε για 3 μήνες περίπου και μετά πάλι πίσω στην Αμερική .


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : WWW.DJGOGOS.COM











Clio Morena Palma : Δείτε την sexy club dancer που ξεχωρίζει ... !!!

Είναι γνωστό ότι η club dancer έχουν πολύ γυμνασμένο σώμα , κεντρίζουν σαν μαγνήτες όλα τα βλέμματα πάνω τους και γενικότερα οι άντρες μένουν με το στόμα ανοιχτό μόλις της δουν επί σκηνής . Μια αντίστοιχη περίπτωση αποτελέσει και η σημερινή κοπέλα που θα σας παρουσιάσουμε . Ονομάζεται Clio Morena Palma και αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση , αφού εκτός της εμφάνισης της ( που εννοείται ) , ξεχωρίζει και για τις απόψεις της που εκφράζει κατά καιρούς ... !!!